Rıdvan Dilmen'den Sivasspor maçı sonrası Fenerbahçe'ye eleştiri

Orhan Gülek
04.12.2023 - 23:44 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 23:49

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, TV8.5 kanalında yayınlanan “%100” adlı programda Fenerbahçe - EMS Yapı Sivasspor maçını yorumladı. İşte detaylar…

Rıdvan Dilmen'den Sivasspor maçı sonrası Fenerbahçe'ye eleştiri

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Ligi'nin 14. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe'nin EMS Yapı Sivasspor'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe, Adana'da daha iyi oynadı ama puan kaybetti. Ben bugün Fenerbahçe'yi beğenmedim" açıklamasını yaptı.

"Gözü kapatsan bu golü İrfan Can atar dersin"

İrfan Can Kahveci'nin attığı şık golü değerlendiren yorumcu, "İrfan Can'ın golü, İrfan Can golü. Gözü kapatsan bu golü İrfan Can atar dersin." ifadelerini kullandı.

"Tadic'in çok farklı bir tekniği var"

Eski milli futbolcu, Dusan Tadic'in Sebastian Szymanski'ye yaptığı asist ile ilgili "Tadic'in çok farklı bir tekniği var. Islak zeminde o pası vermek kolay değil. İlginçtir o topa sol ayağıyla öyle vurmak." yorumunu yaptı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den derbi öncesi dört dörtlük galibiyet!
Habere Git

"Hiç macera aramayın"

Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde Nordsjaelland'a 6-1 mağlup olduğu maçta stoperde İsmail Yüksek'i oynatması hakkında demeçlerde bulunan 61 yaşındaki ünlü yorumcu, "Eğer merkezdeki futbolcularınız da Samet yazılmadıysa ve Mert'te yazılmayınca ayrıca Djiku, Becao ve Serdar'da olmayınca, Oosterwolde'den başka şansınız yok. Hiç macera aramayın, sol bekte başka futbolcuyu bulurdunuz. İsmail'de stoperde oynamazdı." dedi.

"Ben kariyerimde böyle grup görmedim"

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki grubunu değerlendiren eski futbolcu, "Ben kariyerimde böyle grup görmedim. Bir takım düşünün Nordsjaelland... İki güçlü rakibine bir 6 attı, bir 7 attı ve gruptan çıkamayabilir. 6 gol yiyen Fenerbahçe, grup lideri çıkabilir." açıklamasını yaptı.

"Dzeko'da fiziksel olarak bir problem var"

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Edin Dzeko'nun fiziksel olarak sıkıntı yaşadığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Dzeko'da fiziksel olarak bir problem var ama gol attığı için bu konuşulmuyor. Sezon başlarında defansa gelir top alır sonra depara kalkardı. Şimdilerde o yok." şeklinde konuştu.

"Sezon başındaki Fenerbahçe'den eser yok"

Fenerbahçe'nin EMS Yapı Sivasspor'u 4-1 yendiği maç hakkında yorumlarına devam eden Dilmen, sarı lacivertli takımın fiziksel olarak iyi olmadığını söyledi ve "Fenerbahçe'nin alması gerekeni aldığını düşünüyorum. Ligde de lider. Sezon başındaki Fenerbahçe'den eser yok fiziksel olarak." ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'nin en büyük problemi..."

Avrupa maçlarında rotasyonlu kadro kullanan Fenerbahçe'yi eleştiren ünlü isim, "Fenerbahçe'nin en büyük probleminin Avrupa'da antrenman olduğunu düşünüyorum. 8-9 oyuncu oynatmayarak bu 11'i kaybediyorsunuz." dedi.

"İsmail Kartal'a benim önerim..."

Fenerbahçe'nin fiziksel olarak sezon başındaki gibi olmadığını deklare eden eski milli futbolcu, "İsmail Kartal'a benim önerim, bu takımın sezon başındaki fizik kalitesine getirmen lazım." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler