Rıdvan Dilmen : "Bence Fenerbahçe'nin tek hatası..."

Cem Ergün
27.05.2024 - 00:15 | Son Güncellenme: 27.05.2024 - 00:32

Süper Lig'de sezon Galatasaray'ın şampiyonluğuyla sona erdi. Son haftaya kadar Sarı-Kırmızılılar ile kıyasıya bir yarış veren Fenerbahçe'yi, Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen : "Bence Fenerbahçe'nin tek hatası..."

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı İstanbulspor'u 6-0 mağlup etmeyi başardı. Sezonu 99 puanla 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe'yi, TV 8.5'ta yayınlanan %100 Futbol programında Rıdvan Dilmen değerlendirdi. Dilmen, Sarı-Lacivertlilerin bu sezonki tek hatasını dile getirdi. İşte Rıdvan Dilmen'in sözleri...

"Tabiri caizse bir tokat lazımdı"

Fenerbahçe hakkında yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, şu ifadeleri sarf etti: "Ben emin ol bir Fenerbaheçli olarak öyle heyecanlı kalkmadım bugün. Ama olursak da hiç olmazsa patlayalım diye düşünüyorduk. Galatasaray camiasına tabiri caizse bir tokat lazımdı. Fenerbahçe attı. Ne oluyor, bir dakika dedi."

"Tadic, Konya maçından sonra artık şampiyonluk çok zor demişti. Bu beraberliğin ardından demişti. Ama üçte üç yaptılar. Görevlerini yaptılar. "

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen : "Nefret ettiğim şeyi Icardi yaptı"
Habere Git

"'Banane Olympiakos'tan' dedi"

Rıdvan Dilmen, İsmail Kartal ve Okan Buruk'un büyük oranda lige konsantre olduklarını şu sözlerle dille getirdi: "İsmail Kartal'da yüzde 100, Okan Buruk'da yüzde 80 lig konsantrasyonu oldu. Türkiye Kupası'ndan elendiler. Ligi çözdükleri için banane Olympiakos'tan dedi. Uzun zamandır şampiyon olamıyoruz zaten dedi. Lige konsantre oldu."

"Bence tek hatası"

Fenerbahçe'nin Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkmasını da değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Süper Kupa'da bile Arabistan'da u19 ile çıkacaklarmış. Bence Fenerbahçe'nin tek hatası o oldu. Ben o Süper Kupa'yı oynardım. Sen orada kazandığın an daha motive olacaktın." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler