Rıdvan Dilmen: "Soru işareti gol, 10 kişi Sivasspor

28.12.2020 - 19:23 | Son Güncellenme: 28.12.2020 - 21:22

Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Sivasspor maç sonu yorumları haberimizde. Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş sahasında Sivasspor'u konuk etti. Dilmen, NTV’de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında bu maçı değerlendirdi. İşte Dilmen’in Beşiktaş - Sivasspor maç sonu yorumları…

Rıdvan Dilmen: "Soru işareti gol, 10 kişi Sivasspor

Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Sivasspor ile karşılaştı. 

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, bu maça dair değerlendirmelerde bulundu.

İşte Dilmen'in açıklamaları...

İlk yarı değerlendirmesi

Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona eren Beşiktaş - Sivasspor maçının devre arasında konuşan Rıdvan Dilmen, "Bu maçın keyifli olacağı zaten belliydi. İki takımın teknik direktörü de hücum futbolu oynatıyor. 4-1-4-1 sistemini en iyi Galatasaray ve Beşiktaş oynuyor. Şahsi fikrim, Beşiktaş'ın golünden önce top çıktı. Bence hakemler pozisyonu göremediler. Aynı bizim gibi gördüler. Kural diyor ki, hakemlerin verdiğini uygula. Hakem golü verdi, yardımcı taç vermedi. Bence VAR'daki hakem bizden farklı bir şey görmedi. Bu görünen açıyla da top taca çıkmadı. Şahsi fikrim taca çıktı. Ben VAR hakemi olsam, ben de hakemin kararına bırakırdım." dedi. 

Beşiktaş, Sivasspor'u 3-0 yenerek ikinci sıraya yükseldi. 

Beşiktaş - Sivasspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, "Devre arasında Hakan Arslan atıldı, beklendiğimden daha çok orta maç oldu. Beşiktaş'ta Güven ve Larin ben hazırım mesajı verdi. Oğuzhan gol atması güzeldi. Bu maçın yorumunu yapmak kolay değil. 10 kişi kalan Sivasspor, soru işareti gol. Beşiktaş'ın attığı 2. golle maç bitti, oyunu çok fazla eleştirmek istemiyorum. 

Beşiktaş'ın, Başakşehir maçıyla başlayan bir serüveni vardı. Kritik bir serüven. Ya yukarı çıkacaktı, ya aşağıya inecekti. Geldi, 2. sıraya yükseldi. Sergen Yalçın'ın teknik direktör performansının ve oyuncu ilişkilerinin iyi olduğunu görebiliyorum. Beşiktaş, haftaya Kayseri ile çok zor bir maç oynayacak. İkinci yarıda oyuncularda biraz düşüş gördüm." ifadelerini kullandı.

Dilmen sözlerini şu şekilde sürdürdü: 

"Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz, Lizarazu gibi. Pozisyonları iyi süzüyor. Bu çok önemli. Rakiplerin hızlı oyuncuları yanından atıp geçemiyor. 

Lig, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasına sıkışacak gibi. Bu sezon ligde en fazla berabere kalan takım Gaziantep FK olacak gibi. Ben Gaziantep FK yönetiminin yerinde olsam Sumudica ile sözleşme uzatırım, Sumudica başarılı bir teknik direktör, ben istikrardan yanayım. "

Başakşehir ve Trabzonspor'la ilgili de konuşan Rıdvan Dilmen, "Başakşehir'in devre arasında sol kanat ve santrfor transferi yapacağını düşünüyorum. Şu andaki Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında olması imkansız. Hiçbir kulübün mali durumu iyi değil, inşallah bu hafta yayıncı kuruluşla da anlaşma sağlanır." 

Senin için hazırladığımız haberler