Usta Yorumcu Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin 2-0 Kazandığı Samsunspor Maçını Yorumladı

22.08.2023 - 00:30 | Son Güncellenme: 22.08.2023 - 00:48

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Yılport Samsunspor'u 2-0 yendiği maçı yorumladı.

Usta Yorumcu Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin 2-0 Kazandığı Samsunspor Maçını Yorumladı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Yılport Samsunspor'u deplasmanda 2-0 yendi. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen karşılaşmayı TV 8,5'daki Yüzde Yüz Futbol programında yorumladı.

"Tarihin en iyi Fenerbahçe kadrosu"

Fenerbahçe'nin mevcut rotasyonunun kulüp tarihindeki en güçlü kadrosu olduğuna değinen Dilmen "Bu 23-24 kişilik kadro, Fenerbahçe tarihinin en güçlü kadrosudur. Tekrar söylüyorum. Ben; Cemil, Osman, Önder forvetleriyle büyüdüm. O zamandan beri gördüğüm en güçlü kadro bu." dedi.

"Fenerbahçe çok büyük oyuncu almış"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Dusan Tadic'i öven Rıdvan Dilmen "Icardi için söylediğim her neyse santrfor olarak, orta saha olarak Dusan Tadic için söylüyorum. Çok büyük oyuncu almış Fenerbahçe, her yönüyle. Savunmadan top alışı, servisi, oyunun yönünü değiştirmesi." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli Edin Dzeko, Samsunspor maçının ardından konuştu:
Habere Git

"Fenerbahçe'nin Konferans'ta yarı final oynaması sürpriz değil"

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi Play-off turunda Twente'yi elemesi durumunda turnuvada ilerileri görebileceğini vurgulayan yorumcu "Fenerbahçe'nin, Twente'yi geçmesi halinde Konferans Ligi'nde yarı final oynaması hiç sürpriz gelmez. Çeyrek final oynamaması sürprizdir. Bu konuda çok iddialıyım." dedi.

"Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini sanmıyorum"

Fenerbahçe'nin çizdiği güçlü grafik ile büyük maçlarda dahi puan kaybetmesinin çok zor olduğunu düşünen Dilmen "Fenerbahçe'nin içeride dışarıda, derbiler ve Trabzonspor ile Adana Demirspor maçları dışında puan kaybetmesi sürpriz olur." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler