Rıdvan Dilmen Murat Kosova'yı Uyaran Rejiye Canlı Yayında Küstü!

Akın Ungan
16.09.2022 - 00:59 | Son Güncellenme: 16.09.2022 - 09:09

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, canlı yayında analiz yaparken, rejiden Murat Kosova'ya gelen uyarı nedeniyle küstü. Dilmen, pozisyonları yorumlamayı bıraktı.

Rıdvan Dilmen Murat Kosova'yı Uyaran Rejiye Canlı Yayında Küstü!

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Ligue 1 temsilcisi Rennes ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrılan Sarı-Lacivertliler, grupta 2. sırada yer aldı. Karşılaşmanın ardından TV 8,5 kanalında yayınlanan %100 Futbol programında analiz yapan Rıdvan Dilmen, canlı yayında rejiye küstü.

"Ne oldu Murat, bir şey mi oldu?"

Maç sırasında Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un yaptığı taktiksel değişiklikleri anlatan Rıdvan Dilmen, yerinden kalkarak Sarı-Lacivertliler'in 11'inin bulunduğu ekranın başına gitti. Açıklamarına devam eden ünlü yorumcu, bir anda Murat Kosova'ya dönerek "Ne oldu Murat, bir şey mi oldu?" diye sordu.

"Gelsinler yapsınlar o zaman"

Rıdvan Dilmen'in sorusuna yanıt olarak Murat Kosova ise "Görüntülü analize geçme konusunda baskı var da yukarıdan..." ifadelerini kullandı. Bunun üzerine sinirlenen Rıdvan Dilmen, "Gelsinler yapsınlar o zaman, ben ne yapayım! Geçsinler görüntülü analize devam ederiz." dedi.

Kosova: "Benim hatam, özür dilerim"

Dilmen'den gelen tepki üzerine ortamı yumuşatmak isteyen Kosova, "Buyrun hocam" dese de ünlü yorumcu sakinleşmedi. Kosova, "Çok pozisyon varmış da süremiz daralıyor diyorlar" şeklinde konuştu. Dilmen "Burada bir şey analatacaktık biz" diye karşılık verince Murat Kosova, "Benim hatam, özür dilerim" dedi.

Kosova'dan gelen özrün ardından "Estağfurullah ama dikkatli insanımdır, konsantrasyonum bozulur" diyen Dilmen, daha fazla devam edemeyerek, "Neyse geçelim görüntülü analize" diyerek yorumunu sonlandırdı.

Kosova'nın sorularına kısa cevaplar verdi

Bu diyalogların ardından ekrana yansıtılan görüntülü analizde fazla yorumda bulunmayan Rıdvan Dilmen'in Murat Kosova tarafından yöneltilen sorulara kısa cevaplar vermesi dikkat çekti.

Sosyal medyada gündem oldu

Rıdvan Dilmen ile Murat Kosova arasında canlı yayında yaşanan bu olay kısa sürede sosyal medyada yankı buldu. Rıdvan Dilmen sosyal medya platformu Twitter'da gündemdekiler arasına girdi.

Senin için hazırladığımız haberler