Rıdvan Dilmen, devre arası verdi, maç sonu iptal etti!

03.01.2021 - 20:04 | Son Güncellenme: 03.01.2021 - 22:50

Son dakika spor haberleri... Rıdvan Dilmen, Kayserispor - Beşiktaş maç sonu yorumları haberimizde. Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu. Dilmen, NTV’de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında bu maçı değerlendirdi. İşte Dilmen’in Kayserispor - Beşiktaş maç sonu yorumları..

Rıdvan Dilmen, devre arası verdi, maç sonu iptal etti!

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de %100 Futbol programında Kayserispor - Beşiktaş maçı hakkında konuştu.

Dilmen, Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Kayserispor - Beşiktaş karşılaşması ilk yarısında ve sonunda açıklamalarda bulundu.

İlk yarı değerlendirmesi

Rıdvan Dilmen, Kayserispor - Beşiktaş maçının devre arasında değerlendirmelerde bulundu.

Dilmen, "Beşiktaş kazanırsa lider oluyor. Öncelikle sonuncu olan Kayserispor'dan başlayalım. Hakikaten sonuncu olacak bir takımmış. Gittikçe de geriye gidiyorlar. Bazen kötü oyun hakemi de rakibi de etkiler. Sahanın içindeki herkes kötü. Yardımcı hakemler de kötü. Bir tane geri pas veriyor hakem. Bence yukarıdan uyardılar. Fırsat hoca fal açtı biri tuttu, biri tutmadı. kötü oyuna ayak uydurdu. ben penaltı pozisyonu için 'Penaltı değil' diyemem. VAR'ın görebileceği bir penaltı. Fırat Aydınus nasıl gördü anlamadım ama şikayet etmek de doğru değil. Tebrik etmek lazım." ifadelerini kullandı.

Cüneyt Çakır'a sert tepki: 'Sanane'

Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'u 2-0 mağlup etti. 

Kayserispor - Beşiktaş maçından sonra konuşan Rıdvan Dilmen, "Bu hakemler, yaşadıkları gibi inanıyorlar. Kayserispor kazanacak bir şey yapmadı ama maça mücadele ettiler. Yahu Cüneyt, sana ne ya, maç bitiyor zaten! Bugünkü iki penaltıyı da Beşiktaş'ın aleyhine vermezler. İki penaltıyı da vermem ben. Uzaktan yakından alakası yok. Bunları yeteneksiz hakemler de yapmaz." dedi. 

Dilmen, bazı hakemlerin MHK Başkanı Serdar Tatlı'yı göndermek istediğini iddia etti.

Rıdvan Dilmen, "Fırat Aydınus da galiba hakemliğe devam etmek istiyor. Lobisi de var sanırım. Sizin hesabınız ne? Bugün Kayserili oyuncu, Beşiktaşlı oyuncuyu sakatlamak için giriyor bugün... Tırnağına gelse kırmızı kart ya! Cüneyt Çakır bilmiyor mu bunun kırmızı olduğunu? Niye çağırmıyor? Serdar Tatlı'yı da yollayacaklar oradan... Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol! Urfa yolları gözüktü... Beşiktaş yener, şampiyon da olur. Ben Denizli'de yenmesine rağmen Fenerbahçe'nin, Fenerbahçe karşısında Başakşehir'in mağdur edildiğini gördüm ve söyledim. Sen Cüneyt Çakır olarak niye çağırıyorsun? Türkiye'de garip şeyler oluyor. Oyuncunun cezası gece yarısı kaldırılıyor... Bu Kayseri'ye saygısızlık etmek istemem. Beşiktaş'a da öyle... Ama Cüneyt Çakır sen niye çağırıyorsun?" açıklamasını yaptı.

 

 

Rıdvan Dilmen, Kayserispor - Beşiktaş maçının devre arasında ve sonunda penaltıyla ilgili yorumlarında çelişti.

Devre arası yorumu:

"Ben buna penaltı değil demem, penaltı. Ancak, VAR uyarısıyla penaltı olabilir bu. Fırat Aydınus bunu nasıl gördü, tebrik ediyorum. İnce bir müdahale var, penaltı. İlk verilen penaltı doğru. İkincide penaltı vermesi gerekiyordu, Lopes'e faul var dedi."

Maç sonu yorumu: 

"Bugünkü iki penaltıyı da Beşiktaş'ın aleyhine olsa vermezler. İki penaltıyı da vermem ben. Uzaktan yakından alakası yok." 

Beşiktaş, Kayserispor deplasmanında 12. ve 89. dakikada penaltı kazandı. Siyah beyazlılarda Mensah penaltı atışından yararlanamazken; N'Koudou penaltı atışını gole çevirdi. 

Öte yandan karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz:,"Beşiktaş'a verilen penaltı kararları doğru. Hakemin çok tartışılacak bir yanı yok." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler