Rıdvan Dilmen Karagümrük - Galatasaray maçını yorumladı

Feride Kara
28.10.2022 - 21:00 | Son Güncellenme: 28.10.2022 - 22:19

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta maçında Galatasaray ile Karagümrük karşılaşıyor. Karşılaşmayı TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol'da Rıdvan Dilmen yorumladı.

Rıdvan Dilmen Karagümrük - Galatasaray maçını yorumladı

Galatasaray ile Karagümrük karşılaşıyor. Maçı TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol'da Rıdvan Dilmen yorumladı. 

11'e 10 ile çok farketmedi

Dilmen "Atatürk Olimpiyat Stadı'nda iyi futbol oynanmıyor. Uzaklığında mı havasında mı. Pirlo rakibe göre kadro çıkarıyor. Galatasaray'a karşı Diagne oynadı. Oynama sebebi uzun boyu ve eski Galatasaraylı olması. Karagümrük çok sakin oynayan bir takım. Pasla çıkan bir takım. Caner'in iyi bir performansı var. İki takım adına bu da kaçar mı diyeceğimiz yok. Temposu düşük ve pozisyonun olmadığı bir maç. 11'e 10 ile çok farketmedi. Pirlo ikinci yarı ne yapar Borini'yi tutar Diagne'yi çıkarabilir demiştim ama ikisini de çıkarabilir. Orta saha alabilir. Borini de sarı kart gördü. 

Kırmızı kart kararı yanlış

Galatasaray'da Okan Hoca'nın kafası karışık. Çift santrafor'a dönsem mi diyebilir. Kimi çıkaracak? Kararsız kalmıştır. Bence 60. dakikadan sonra dönmeli. Niye şimdi dönüyorsun demem. Emre Taşdemir'e baktım. 1 dakikalık Süper Lig maçı yok. Rezerv Lig'de oynamış. Maç temposu var. Okan Buruk'un alacağı karar önemli. Ordan giriyorum burdan çıkıyorum sekiz artı üçe takılıyorum. Benim futbol ölçülerime göre kırmızı kart bence sarı kart. Hatayı hatayla düzeltmek doğru değil. Avantajı da iyi oynattı. VAR'a odalarına çok sokuyorlar yöneticileri sorun burda. Kırmızı kart kararı yanlış. Kuralları yazan ben olmadığım için. Bir standartsızlık var. Okan hoca gidip geçen hafta bizi attılar niye atmıyorsun demiştir 4. hakeme. 

Viviano 6-7 olabilecek maçı kurtardı

Emiliano Viviano 6-7 olabilecek maçı kurtardı. İlk kez oynayan sol bek Emre Taşdemir gol attı. Uzun süre sonra oynadı ve gol attı. Yerli için seçenek olabilir Emre. 11'e 10 oynamak farklı. Barış'a aldı oyuna. Kerem'i çıkartarak. Dubois'de kaçırdı. Nelsson'un pozisyonu vardı. Emin'in golü VAR'dan döndü. Mertens'in var Icardi'nin var. Rashica sola Barış sağa attı. 2. yarının tamamını tek kaleye çevirdi. Özetlere sığmayacak gol pozisyonları yaşadı. 

Dursun Özbek TFF yöneticileriyle oturmadı

Dursun Özbek protokolde TFF yöneticilerin yanında oturmadığına dair bilgiler geldi. Takım üzerinde bir stres vardı hem de teknik direktöründe. Galatasaray'ın haklı serzenişine bu hafta gölge düşürdüler. 6-7-0 bitecek maç 2-0 bitti. Birazda Galatasaraylı oyuncuların beceriksizliğinden. 

Yeni transferlerden verim alınamadı

Galatasaray yeni transferlerinden henüz verim alamadı. Mertens 90 dakikayı tamamlayamadı. Oliveira'da öyle bazen oynamadı. Icardi'de öyle. Transferlerin hepsi sürekli oynamadılar dolu dolu 90 dakika. Milli Takıma gidecek oyuncular için önemli bir durum. Bu kadronun hazırlık kampını iyi geçirmesi gerekir. Takım 90 dakikayı tamamlayacak demek ki çıkarıyor sürekli Mertens'i. Okan hoca Mata'yı fizik olarak hazırlarsa çok faydalı olur. 

Senin için hazırladığımız haberler