Rıdvan Dilmen: "Emre Belözoğlu'nun devam edeceğini düşünüyorum"

26.07.2020 - 00:54 | Son Güncellenme: 26.07.2020 - 00:59

Son dakika haberleri... Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Süper Lig'in son haftasını değerlendirdi. Dilmen, küme düşen takımlar ve Beşiktaş Fenerbahçe hakkında konuştu. İşte o açıklamalar...

Rıdvan Dilmen: "Emre Belözoğlu'nun devam edeceğini düşünüyorum"

Rıdvan Dilmen, %100 Futbol'da Süper Lig'in son haftasında oynanan 7 karşılaşmayı değerlendirdi. 

Dilmen, Emre Belözoğlu ile ilgili çarpıcı bir ifade de kullandı.

İşte o açıklamalar...

Beşiktaş üç büyükleri kurtardı Belki de futbol tarihimizde ilk sezon üç büyüklerin ilk üçe giremediği. Bunu Beşiktaş engelledi son hafta. O kadar olumsuzluklarına rağmen Sergen Hoca ile çok büyük bir çıkış yaşadılar. 

Abdullah Avcı ve Avcı’dan sonra ayırıyorum bu sezon Beşiktaş’ı.

Alanyaspor, 2-0’dan geldi 3-2 yaptı. Erol Hoca kupayı düşünerek rotasyon yapmış ama sonra esas oyuncuları sokunca değişti oyun.  Abdullah Avcı ve Avcı’dan sonra ayırıyorum bu sezon Beşiktaş’ı.

Lig analizinde hayal kırıkları var. Bir de tabi pandemi arası oldu. Bunu hafif geçmemek lazım. Oyuncu sakatlıkları, virüse yakalanan oyuncuları biliyoruz. 

Başakşehir ve Trabzonspor’u kutluyorum. Yolunda giden iki takım, ligin zirvesinde ligi bitirdiler.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin pozisyonları hiç beklenmedik yerler.Fenerbahçe geçen sene küme düşüyor denirken altıncılığa bravo dendi, bu sene yedinci bitirdi. 

Son maçında penaltı yaptırdı, golü de attı, yeri öptü ve alkışlarla veda etti. Fakat ben Emre Belözoğlu'nun bu şartlar devam ederken önümüzdeki yıl da futbolcu olarak devam edeceğini düşünüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler