Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe Takılırsa Galatasaray Cumartesi Şampiyonluğunu İlan Eder

Burak Alaca
16.05.2023 - 22:37 | Son Güncellenme: 16.05.2023 - 23:04

Başarılı yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Galatasaray'ın 2-0 kazanarak şampiyonluk yolunda avantaj sağladığı İstanbulspor maçını yorumladı.

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe Takılırsa Galatasaray Cumartesi Şampiyonluğunu İlan Eder

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda İstanbulspor'u 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyet aldı. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, TV 8,5'ta yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında maçı değerlendirdi.

"Galatasaray cumartesi şampiyon olur"

Fenerbahçe'nin perşembe oynanacak maçta Trabzonspor'a puan kaybetmesi durumunda Galatasaray'ın cumartesi oynanancak Demir Grup Sivasspor maçında şampiyon olacağını "Fenerbahçe, Trabzonspor'a puan kaybederse Galatasaray cumartesi günü şampiyonluğunu ilan eder." cümleleri ile ifade etti.

"Penaltı verilmeliydi"

Nelsson ve Eze'nin ceza sahasında çarpıştığı pozisyonda penaltı verilmesi gerektiğini düşünen Dilmen "Benim futbol aklıma göre Nelsson ile Eze'nin pozisyonunda penaltı verilmeliydi. Topa önce Nelsson yükseliyor. Benim şahsi görüşüm penaltı. Rashica için verilen penaltı pozisyonuna da soru işareti bırakıyorum. Her yoruma açığım." dedi.

İlgini Çekebilir
Icardi atıyor Cimbom şampiyonluğa koşuyor
Habere Git

"Maça iyi hazırlanmış bir Galatasaray gördüm"

Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki bu kritik karşılaşmaya iyi hazırlandığını düşünen Dilmen "Onun dışında her oyuncusuyla maça iyi hazırlanmış bir Galatasaray gördüm." ifadelerini kullandı.

"Icardi istediği zaman dünyanın en çabuk oyuncusu"

Mauro Icardi'nin ceza sahası içerisinde çok kaliteli bir santrfor olduğunu vurgulayan yorumcu "Icardi, istediği zaman dünyanın en çabuk oyuncusu oluyor. Rakibinden daha hızlı düşünüyor. Arkasında gözü var. Çok önemli bir ceza sahası santraforu." dedi.

"Muslera duş almamıştır"

Galatasaray'ın maçın hiçbir kısmında kontrolünü kaybetmediğini belirten Dilmen "Ben bugün Galatasaray'ı beğendim. Galatasaray bugün oyunun hiçbir anında puan kaybedecek izlenimi vermedi. Hatta şöyle söyleyeyim, Muslera duş almamıştır maçtan sonra." dedi.

İlgini Çekebilir
Zaniolo, 6 dakika sonra oyundan atıldı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler