Rıdvan Dilmen'in Yüzde Yüz Futbol'daki Fenerbahçe Kasımpaşa maçı yorumları...

03.10.2021 - 18:03 | Son Güncellenme: 03.10.2021 - 18:30

Rıdvan Dilmen TRT Spor’da Yüzde Yüz Futbol programında Fenerbahçe Kasımpaşa maçını değerlendirdi. İşte Dilmen'in Fenerbahçe Kasımpaşa maçı yorumları...

Rıdvan Dilmen'in Yüzde Yüz Futbol'daki Fenerbahçe Kasımpaşa maçı yorumları...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 8. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa’yı konuk etti. Sarı-lacivertli ekip, Berisha ve Gustavo'nun ayağından bulduğu gollerle 2-1 kazandı. Kasımpaşa'nın tek golü ise Travnik'ten geldi.

 

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçına dair değerlendirmelerde bulundu: 

'Rekordur belki de ve bu önemlidir...'

Kasımpaşa ve Olympiakos maçlarını yan yana koyacaksın. Eksileri ve artıları da koyacaksın. Rakip Kasımpaşa da olsa ceza sahasında 6-7 kere ofsayta düştü. Bu ofsaytlara orta sahadan düşüyorsun. Rekordur belki de ve bu önemlidir.

 

'Fenerbahçe oyunu sabırsız oynayan bir takım'

Fenerbahçe oyunu sabırsız oynayan bir takım, ama sabredilmesi gereken bir takım. Galatasaray da böyle, hızlı oynamaya çalışıyorlar. Bunun da dezavantajları var tabii ki. 

 

'Giresunspor maçının bir benzeri daha yaşandı'

Giresunspor maçının bir benzeri daha yaşandı aslında. Fenerbahçe’nin milli maç arasına lider girmesi camia ve taraftar için moral. Fenerbahçe, Ali Koç döneminde hiç olmadığı kadar iddialı bir başlangıç yaptı.

 

'Fenerbahçe geriden öne geçebilecek potansiyelde bir takım'

Kaybedilen Olimpiakos ve Başakşehir maçlarından daha çok pozisyona girdi Fenerbahçe. Fenerbahçe Futbol Takımı, geriden öne geçebilecek potansiyelde bir takım. Büyük takımlar böyledir.

 

'Hoca top rakipteyken çıkmalarını söyledi'

Bugün Fenerbahçe kadrosuna baktığımız zaman klasik 3-4-3’ten, 3-4-1-2’ydi. Öndeki oyuncular solda, sağda ve birlikteydi. Top rakipteyken de çıkmalarını söyledi hoca.

 

'Bugün Gustavo ve Ferdi’yi beğendim'

Hoca bugün serbest oyuncu oynatayım dedi, Rossi’yi. Valencia’yı da bu arada dinlendireyim dedi. Ben bugün Gustavo ve Ferdi’yi beğendim Fenerbahçe’de.

 

Senin için hazırladığımız haberler