Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe en kötü 5. veya 7. olur"

17.12.2018 - 20:05 | Son Güncellenme: 17.12.2018 - 20:57

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe en kötü 5. veya 7. olur"

Spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ilk yarısını değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ersun Yanal'ın üç günde takıma kondisyon yükleme mümkün değil. Ama fizik gücünde bir problem yok. Takım zaten çok yeteneksiz değil. 

Ersun Yanal'ın da hakikaten sevildiğini biliyordum ama bu kadar özlem duyulduğunu ve o 1 yılın bu kadar iz bıraktığını görebiliyoruz. Erzurumspor'u yeniyorsunuz ve 3 basamak çıkıyorsunuz. İlk 12 dakika Harun'u göremedik. 15. dakikada 1 pas gelmişti sanırım. İlk yarı net bir skor yakaladı. Beklenti de buydu zaten. 2 tane de gol buldular.

Bu taraftar, bu kadro, bu forma düşmez!Doğru bir teknik yönetimle bu takımın yerinin burası olmadığını görüyor ve söylüyorduk. Ama şampiyonluk da söz konusu degil bu noktada. 

 

Ali beyin Ersun Yanal kararı geç kalınmıştır. Fenerbahçe 4 ila 8. sıra arasında kendine yer bulacaktır. Fenerbahçe'nin bu kadrosu da düşmez ama mutlaka takviye yapılacaktır.

Ersun Yanal fizik kondisyon yükleyemezdi. Ha keza oyuncu tercihi de çok değişebilecek değildi. Küçük dokunuşlar yapabilirdi en çok. Ama en önemlisi taraftarın aklında güzel bir iz bıraktığı için camia onunla birlikte tekrar kenetlendi. İlk maçında bunun izlerini goruyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler