'Mert Hakan bu tabloyu görse Galatasaray'a gidebilirdi'

07.11.2020 - 20:16 | Son Güncellenme: 07.11.2020 - 21:57

Son dakika haberleri...Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe sahasında Konyaspor'u ağırladı. Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından açıklamalar yaptı. Rıdvan Dilmen; Erol Bulut, Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'la anlaşma süreci ve Mert Hakan Yandaş hakkında konuştu. İşte detaylar...

'Mert Hakan bu tabloyu görse Galatasaray'a gidebilirdi'

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe sahasında Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında karşılaşmayla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Dilmen'in sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Futbolun doğrusu kazandı'

Erol Hoca'da şunu görüyorum, çok risk alabilen bir teknik adam. Çok risk alan teknik adama 'Hayır' demem ama bir de gerçekler vardır. İsmail Kartal, Aykut Hoca ile uzun yıllar çalıştı. Maçtan önce ve maçtan sonra mutlaka hesap yapmıştır. Okan Hoca da bunu yapıyor. Günümüz futbolunda da bu olmalı. Caner Erkin çok iyi hücumcu bir bek fakat savunmayı bilmiyor. Caner çocukluğundan beri böyle. Ligin 8. haftası hiç kaybetmemişsin, favorisin kaybetmemelisin. Bugün futbolun doğrusu kazandı. 

'Mert Hakan bu tabloyu görse Galatasaray'a gidebilirdi'

Namağlup şampiyon olmak kolay değil. 4-5 mağlubiyetle şampiyon olabilirsiniz. Erol Hocam sen böyle oynarsan 4 değil, 14 kere de yenilirsin. Mert Hakan bugün bu tabloyu görse Galatasaray'a gidebilirdi. Mert Hakan bugün kadroyu gördüğünde yıkılmıştır. 

Fenerbahçe'nin iptal olan golünden önce elle oynama var mı?

Top Enner Valencia'nın pazusuna geldi. VAR'daki görüntüyü bilemem. Pazusuna geldiyse top, el yok. Geçen sene pazu yasaktı, bu sene serbest. Saçma sapan bir kural! Pazuya çarptı gördüm, saçma sapan kurala göre gol. Ele dokunduğu an varsa bilemem ama maçın kaderine etki etti. 

İlla sol bek Caner mi oynayacak? İlla Caner ve Gökhan sakatlanınca mı Nazım ile Novak oynayacak? Solda sıkıntı var, Caner'i ileri alacaksın, Novak'ı bek yapacaksın. 8 maçta oynatmadığın Novak'ı Sivas Belediyespor maçında oynatacaksın. Novak mu mutlu olacak?

'Avcı, Trabzonspor için yeterli bir isim'

Abdullah Avcı'nın mutlaka bir maliyeti olacaktır. Herkesten önce Ahmet Nur Çebi, 'Abdullah Avcı, inşallah Trabzonspor'a gider' diyordur. Abdullah Avcı, Trabzonspor için yeterli bir isim. Bugün ben de Trabzonspor'da teknik direktör olsam Preira yerine Serkan ile başlarım. Trabzonspor takımı 2 hafta sonra Abdullah Avcı olur ya da olmaz, çok farklı olacaktır. Trabzonsporlu yetkililerin yerinde olsam milli arada Antalya'da kamp yaparım. Süper Lig'de bu hafta 3 hoca değişikliği yaşanır

Senin için hazırladığımız haberler