Rıdvan Dilmen Fenerbahçe-Konyaspor Maçını Yüzde Yüz Futbol Programında Değerlendirdi

Burak Alaca
25.02.2023 - 20:20 | Son Güncellenme: 25.02.2023 - 22:10

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, TV8.5'ta yayınlanan %100 Futbol programında Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 4-0 yendiği maçı değerlendirdi. İşte Dilmen'in yorumları...

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe-Konyaspor Maçını Yüzde Yüz Futbol Programında Değerlendirdi

AJANSSPOR-HABER

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, TV 8,5 ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 4-0 yendiği maçı değerlendirdi.

"Liderle fark 6'ya indi"

Fenerbahçe'nin sezon adeta yeni aşlamış gibi sahada istekli ve arzulu olduğunu vurgulayan Dilmen "Fenerbahçe'de bir sezon başı isteği ve top rakipteyken oyununu gördüm. Fenerbahçe'nin bir artısı bu. Maçı garantiye alması için Crespo-Arao değişikliği yapması lazım. Bence Fenerbahçe liderle arasındaki puan farkını 6'ya düşürdü diye düşünüyorum." dedi.

"İlhan hocanın takımından eser yok"

Konyaspor'un İlhan Palut döneminden çok uzakta bir görüntü çizdiğini vurgulayan Dilmen "Verilen aradan sonra herkesin metal olarak, fiziksel olarak düşmesi normal. Özellikle İlhan hocadan sonra o kompakt Konyaspor'dan eser yok." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, SAYGIYLA
Habere Git

"Konyaspor bir ekol yerleştirmişti"

Konyaspor'un Alexandar Stanojevic ile bir geçiş dönemi yaşadığını belirten yorumcu "Konyaspor; İsmail hoca, Aykut hoca ve İlhan hocayla bir ekol yerleştirdi. Yeni hoca farklı karakterde, geçiş döneminde sıkıntılar olabilir. Bir de çok sık maç kaybettikleri için demoralizeler." dedi.

"20 yıl konuşulur"

"Fenerbahçe oyuna o kadar tempolu başladı ki; çok çabuk top kazanarak, üst üste pozisyonlarr yakalayarak, sonunda da penaltıyla öne geçti. Sonunda 21. dakikada kırmızı oldu. İlk yarıda 7, ikinci yarıda 4 dakika baya da bir uzatma olunca çok uzun süre 10 kişiye karşı oynadılar. Fenerbahçe gibi bir takıma karşı 11'e 10 geriden gelerek kazanmak çok zor, kazansan 20 yıl konuşulur." dedi.

"Lig Mart ayının ortasında şekillenecek"

Şampiyonluk yarışının Mart ayında kızışacağını vurgulayan eski futbolcu "Mart ayının ortalarında ligin şekillenme ihtimalini daha yüksek görüyorum. Çünkü Fenerbahçe 6 puana indirdi, evet ikili averaj biraz problemli." dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’den deprem nedeniyle özel forma
Habere Git

"Pamuk ipliğinde devam edecektir"

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki yoluna değinen Dilmen "Fenerbahçe bu yarışın içerisinde yine devam edecektir, sonuna kadar kovalamak isteyecektir ama sürekli böyle sallantıda gidecektir. Pamuk ipliğinde gidecektir. Galatasaray, Rashica ve Yunus gibi isimlerin olduğu yere Zaniolo'yu alıyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler