Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'den ayrılacak 3 ismi açıkladı!

18.01.2021 - 19:35 | Son Güncellenme: 18.01.2021 - 19:55

Son dakika spor haberleri… Rıdvan Dilmen Fenerbahçe - Ankaragücü maçının ardından açıklamalarda bulundu. Süper Lig'in 19. haftasında Kanarya sahasında Ankaragücü'nü konuk etti. Dilmen NTV'de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında bu mücadeleyi değerlendirdi. İşte Rıdvan Dilmen’in Fenerbahçe - Ankaragücü maç sonu yorumları...

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'den ayrılacak 3 ismi açıkladı!

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de %100 Futbol programında Fenerbahçe - Ankaragücü maçı hakkında konuştu.

Dilmen, Süper Lig'in 19. haftasında oynanan Fenerbahçe - Ankaragücü karşılaşması ilk yarısında ve sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar...

İlk yarı değerlendirmesi

Fenerbahçe - Ankaragücü maçının devre arasında konuşan Rıdvan Dilmen, "Sosa artık direkt kadroda ilk 11 oyuncusu olarak düşünülmüyor. Perotti sakatlığından dolayı Fenerbahçe'den ayrılıyor. Ademi ve Cisse ile de ayrılık düşünülüyor. Deplasman diyoruz da hani g var, yumuşak g var ya, yumuşak d demek lazım buna da. Taraftar yok. Fenerbahçe 50 bin taraftarının önünde oynasaydı ilk 15 dakikada 5 korner atardı. İlk yarıda maç 3-4 olabilirdi. Fenerbahçe'nin ilk yarıdaki coşkusunu ve isteğini beğendim." ifadelerini kullandı. 

Maç sonu yorumları

Fenerbahçe'nin sahasında Ankaragücü'nü 3-1 mağlup ettiği maçtan sonra açıklamalarda bulunan Dilmen, " Galatasaray, çok değerli bir takım ama Beşiktaş ve Fenerbahçe takımındaki oyuncuların coşkuları onlarda yok. Başakşehir'de de yok. Sezon başı itibariyle Trabzonspor'da da yok." dedi ve ekledi: 

"Kulüpler Birliği başkanının Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in olmasını isterim, bunun sebebi de tamamen duygusal ve Mustafa Cengiz'in mayıs ayında görevi bırakması. Sumudica konusunda yanılmadım. Sumudica, Gaziantep'ten ayrıldıktan sonra 'bir kulüp hemen atlar' demiştim. Rizespor anlaştı, yanılmadım. Sumudica'nın antrenörlüğüne saygım var fakat bazı davranışlarını kabul etmiyorum."

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil hakkında ise Rıdvan Dilmen, "Mesut Özil, bu maçın ve derbinin önüne geçmiş. Oyuncuları olumlu etkilemiş. Fenerbahçe, 2-0'dan sonra 3'ü 4'ü aradı. Coşkulu, istekli oyunla maçı kazandı ve 38'i cebine koydu Fenerbahçe. 

Mesut Özil'in krizlerde özellikle Filistin'le ilgili duruşu, Uygur Türkleri'yle ilgili duruşu önemli şeylerdir. Ülkemize işi bitmeden gelmesi de değerlidir. Mesut Özil'den bir Alex ve Hagi etkisi beklemeyin. Mesut'tan 25 gol atmasını beklemeyin fakat 40 gole katkı sağlar. Mesut, Türkiye ve Fenerbahçe için bir şanstır. Ama Fenerbahçe de Mesut için bir şanstır. Mesut Özil'in forması en az 500 - 600 bin satacaktır." açıklamasında bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler