Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe'nin bir A planı var" Transfer...

Cem Ergün
22.06.2024 - 23:10 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 00:20

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun gelişini değerlendirirken, Sarı-Lacivertlilerin transferdeki A planını açıkladı. İşte detaylar...

Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe'nin bir A planı var" Transfer...

AJANSSPOR HABER

Rıdvan Dilmen, Sports Digitale YouTube kanalında açıklamalarda bulundu. Dilmen, Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun Türkiye'ye gelişinin önemine dikkat çekerken, Sarı-Lacivertlilerin transfer politikası hakkında da konuştu. İşte Rıdvan Dilmen'in sözleri...

"Dört tane büyük teknik direktör var"

Rıdvan Dilmen, Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelmesinin tarihi bir başarı olduğunu ifade etti. Dilmen, "Çocukluğumdan beraber futbola meraklıyım. Türkiye'ye gelmiş çok büyük futbolcular vardı. Hagi, Alex, Anelka, Roberto Carlos... teknik direktörler var Mancini, Lucescu...  Ama gelen en büyük marka bu."

"Dört tane büyük teknik direktör var. Guardiola, Klopp, Mourinho ve Ancelotti. Başarılı olur, olmaz ayrı bir konu ama Fenerbahçe'ye gelmesi tarihi bir başarıdır." dedi.

"Fenerbahçe'nin bir a planı var"

Dilmen, Batshuayi'nin ayrılığını değerlendirirken, Fenerbahçe'nin transfer harekatını da şu sözlerle açıkladı: "Batshuayi konusuna gelince... Fenerbahçe, planını yapıyordur. Acun Ilıcalı var, Mario Branco var, Ali Bey ve Jose Mourinho birlikte götürüyorlar. Batshuayi, Fenerbahçe'de iki yıl boyunca 45 gol atan bir oyuncu. Ama Fenerbahçe'nin izlediği politikayı gördüğümde... Fenerbahçe'nin bir a planı var."

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen'den Montella'ya: "Samimiyetsiz..."
Habere Git

Sözlerine devam eden Dilmen, "Aslında Batshuayi de kalmış olsa Dzeko'nun da üzerinde bir santrfor alacaklar. Fenerbahçe'nin A planı duruyor. Batshuayi'yi kaybetmenin en kötü yanı birinci rakibine gitmesi oldu." şeklinde konuştu.

"Dzeko'nun da önünde gördükleri bir santrfor alacaklarını düşünüyorum"

Fenerbahçe'nin, Edin Dzeko'nun da önünde bir santrfor alacağını düşündüğünü açıklayan Rıdvan Dilmen, "Michy Batshuayi, 3 milyon Euro istiyor. 3 yıllık konrat istiyor. İmza parası da istiyor 12 milyon Euro oldu. A sınıfı hocaya para vereceksin. Elinde bir yıl kontratı olan Dzeko da var. Buradan bir kazancın var. A Sınıfı santrforun geldiğinde bir şişlik olurdu. Dzeko'nun da önünde gördükleri bir santrfor alacaklarını düşünüyorum." dedi.

 

Senin için hazırladığımız haberler