Burak Yılmaz'a eleştiri: 'Onu deyip, bunu demek olmuyor'

24.01.2021 - 16:37 | Son Güncellenme: 24.01.2021 - 18:04

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, Yeni Malatyaspor'a konuk oldu. Karşılaşmanın devre arasında ve sonunda Rıdvan Dilmen, NTV’de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında bu maçı değerlendirdi. İşte Rıdvan Dilmen Yeni Malatyaspor - Galatasaray maç sonu yorumları…

Burak Yılmaz'a eleştiri: 'Onu deyip, bunu demek olmuyor'

Süper Lig'in 21. haftasında Yeni Malatyaspor, Yeni Malatya Stadyumu'nda Galatasaray'ı konuk etti.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, bu maça dair değerlendirmelerde bulundu.

İşte Dilmen'in açıklamaları...

İlk yarı değerlendirmesi

Golsüz eşitlikle sona eren Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçının devre arasında konuşan Rıdvan Dilmen, "İki takım oyuncuları da zeminle mücadele ettiler. Başakşehir'in de zeminim felaket. Başakşehir'in puan kaybetmesinde en önemli sebep zemindir. Ben, Başakşehir'in yerinde olsam maçlarımı Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynarım. 

Yeni Malatyaspor'da Tetteh ikinci yarıda etkili olabilir. Yeni Malatya - Galatasaray maçı çok gollü mü geçer? Bence hayır. Bugün bu zeminden çıkacak sonuç sonrası hangi teknik adama, hangi oyuncuya bir şey diyebilirsin. İlk yarı kör dövüşü gibiydi. Galatasaray, bu kör dövüşünde Mbaye Diagne'yi arıyor. Orta sahadan, kenardan şişirsen Diagne olsa karambol olur, gol olur. Bakalım kör dövüşünü kim kazanacak?" ifadelerini kullandı. 

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Dilmen, Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'e de ayrı bir parantez açtı. 

'Mesut Özil'i Sevilla istedi'

Rıdvan Dilmen, "Kampanyaya katıldım, MesutOl yazdım gönderdim. Fenerbahçelilerin de bu taşın altına elini koymasında fayda var. Ucundan da bir Fenerbahçeli olarak, az çok hizmetimiz olmaya devam etsin. Bütün taraftarların da katkıda bulunacağını düşünüyorum. Beşiktaşlılar da MesutOl yazsın atsın. Mesut Özil'i ABD'den de isteyenler vardı, Sevilla'nın istediğini de ben biliyorum. Bonservisi elinde olan Mesut'u kim almaz? Mesut'un Londra'nın merkezinde Filistin ile ilgili konuştuğunda Burak 'Seninle gurur duyuyorum Mesut' demişti. Onu deyip, bunu demek olmuyor." dedi. 

Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçı hakkında ise Dilmen, "Nasıl Fenerbahçe Sivas’a puan kaybedip kabul edilebilir ise haftaya Gaziantep deplasmanında da Galatasaray için puan kaybı normaldir. Galatasaray İrfan Can Kahveci'yi çok istiyormuş. '10 milyon Euro + Emre Kılınç, bir kuruş aşağıya vermem' diyor Göksel Başkan... Duyum değil, bilgi bu... Ama şartlar ne şekilde gelişir, ne olur bilemiyorum açıkçası... Galatasaray’ın 1.önceliği Onyekuru mu Allah aşkına? O pozisyonda 6 oyuncun var ben anlamadım." sözlerini söyledi. 

Senin için hazırladığımız haberler