Rıdvan Dilmen 2-1 Sonuçlanan Galatasaray-Trabzonspor Maçını Yorumladı

Burak Alaca
05.02.2023 - 20:08 | Son Güncellenme: 05.02.2023 - 23:47

Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'de oynanan ve 2-1 sonuçlanan Galatasaray-Trabzonspor maçını yorumladı. Dilmen, Galatasaray'ın geriye düştüğü maçlardan kopmadığını söyledi.

Rıdvan Dilmen 2-1 Sonuçlanan Galatasaray-Trabzonspor Maçını Yorumladı

AJANSSPOR-HABER

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, TV 8,5'ta yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray'ın Trabzonspor'u Mertens ve Icardi'nin golleriyle 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumladı.

"Kalitesi çok düşük bir ilk yarı oldu"

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasındaki futbol seviyesinin düşük olduğunu vurgulayan Dilmen "Kalitesi çok düşük bir ilk yarı oldu." dedi.

"Trabzonspor prestij için oynuyor"

Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında olmadığını, karşılaşmayı prestij için oynadığını vurgulayan Dilmen "Trabzonspor şampiyonluk yarışında olmak için değil, prestij için oynuyor." dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a üzücü haber! Muslera...
Habere Git

"Halil Umut Meler maçı iyi yönetti"

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'in ilk yarıda iyi bir iş çıkarttığını ve geleceğinin çok parlak olduğunu dşünen Dilmen "Halil Umut Meler maçı iyi yönetti. Avrupa'nın önde gelen elit hakemlerinden biri olma yolunda ilerliyor." dedi.

"Galatasaray geriden gelip kazanmasını biliyor"

Galatasaray'ın geriye düştüğü maçlarda da maçtan kopmayıp geriye döndüğünü söyleyen Dilmen "Trabzonspor yaptığı değişikliklerle tamamen oyundan koptu. Galatasaray bu sene açık ara önde ama skorlara baktığınız zaman geriden gelip kazanmayı başarabiliyor." dedi.

Galatasaray'ın işini şansa bırakmayacağını düşünüyorum"

Galatasaray'dan transferde hamle beklediğini belirten Dilmen "Ben kısa süre içinde Galatasaray'ın bir kaleci ve sol bek alacağını iddia ediyorum. İşini şansa bırakmayacağını düşünüyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
Aslan, Avcı'yı 12'den vurdu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler