"Terim'in çift santrforu yanlıştı"

23.11.2020 - 20:27 | Son Güncellenme: 23.11.2020 - 21:55

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray sahasında Kayserispor'u ağırladı. Maçın devre arasında ve sonunda NTV'deki %100 futbol programında yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Kayserispor maçını değerlendirdi. Peki Rıdvan Dilmen neler söyledi? İşte detaylar...

"Terim'in çift santrforu yanlıştı"

Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Galatasaray - Kayserispor maçının devre arasında ve sonunda NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında maça dair değerlendirmeler yaptı.

 

İlk yarısı 0-0 eşitlikle sona eren Galatasaray - Kayserispor maçının devre arasında konuşan Rıdvan Dilmen, "Bu maçın ilk yarısının normalde 4-1 falan bitmesi lazım. Kayserispor'un bir kontratak dışında atağı yok. Galatasaray, çok rahat biçimde ceza sahası içine giriyor ve çok rahat gol pozisyonu buluyor. Ne kadar eksik olursa olsun Galatasaray'ın kazanmama ihtimali yok gibi görüyorum. Kayserispor'da Silviu Lung kurtarış yapmaktan sakatlandı. Fatih Terim değişikliğe gitmez. Bol orta için belki Ömer girer. Emre Akbaba savunma arkasına iyi koşu atıyor. Aynı 11'le çıkar ikinci yarıya." dedi. 

Maç sonu değerlendirmesi

Galatasaray'ın sahasında Kayserispor ile 1-1 berabera kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Dilmen, "Kayserispor'un puan alması için gol atması lazım demiştim. Bu benim yorumum, beni ilgilendirir. İlk yarıdaki görüntü, Fatih Hoca ve takımı ilgilendirmemeli. Ancak ilk yarı hocayı ve Galatasaray'ı ilgilendirmiş. Hoca, çift santrfora 1-0'dan sonra geçti. Ne gerek var? 

Neden çift santrfora geçildi? 6-0 mı yenmek istiyorsun? Rakip 10 kişi zaten, bu fantezi futbola girer. Gerçek futbolun dışına girersin. Galatasaray'da Fatih Hoca 3 oyuncu değiştirerek şablonu değiştirdi. Fatih Hoca aslında mesaj verdi. Mesaj da 'Elimdeki kadro bu...' Feghouli gibi oyuncuya ihtiyacın varken, oyundan alıyorsun. Bunun başka anlamı yok! Feghouli sezon başından beri kötü. Gidecek mi, kalacak mı? Belli değildi..." ifadelerini kullandı.  

Trabzonspor - BB Erzurumspor maçına da ayrı bir parantez açan Rıdvan Dilmen, "Trabzonspor, BB Erzurumspor'u 1-0 yendi. Gazete manşetlerinde 'Av zamanı' falan... Kimse kimseyi kandırmasın. Trabzonspor, BB Erzurumspor maçında iyi oynamadı! Abdullah Hoca da kendini kandırmasın..." açıklamasında bulundu. 

 

 

Rıdvan Dilmen sözlerini şu şekilde tamamladı: 

Sosyal medyada benim demediğim şeyler yazılmış. Küçük bir açıklama yapmak istiyorum. 'Hande Sümertaş, Fatih Terim'in yakınıdır. Digitürk'ü manipüle ediyor, Fenerbahçe algısı oluşturuyor 'gibi bir şey demedim. Sosyal medyada gezen şeyler yalan. Buradan da paylaşmak istiyorum. Hande Sümertaş Hanımefendi ile ilgili bir açıklamam olmadı. 

Senin için hazırladığımız haberler