Rıdvan Dilmen Galatasaray-Gaziantep FK maçını yorumladı

Feride Kara
05.09.2022 - 22:09 | Son Güncellenme: 05.09.2022 - 23:25

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray Gaziantep FK'yı konuk ederken maçı TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen yorumladı

Rıdvan Dilmen Galatasaray-Gaziantep FK maçını yorumladı

Galatasaray Gaziantep FK'yı konuk ederken maçı TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen yorumladı

Oliviera Galatasaray'ın vazgeçilmez bir oyuncusu olur

Dilmen "Galatasaray'ın temel problemi var soldan geldi ve golle sonuçlandı. Birinde de Kerem'in tartışmalı pozisyonu vardı. Soldan geliyor Mertens. Galatasaray soldan geliyor sürekli. Oliviera'da sola yaklaşıyor. Bu da rakibin karşılamasında etkiliydi. Oliviera'yı ortalamanın üstü bir oyuncu demiştim ama Galatasaray'ın vazgeçilmez bir oyuncusu olur. Kesin gol atacak 8-10 gol atabilir. Gomis'e de pas attı. Galatasaray'ın uzun zamandır duran toplardan stoperlerinin gol atamaması var. Antep sola doğru hücum edince o tarafa kaydı. Sağ taraftanda hücum edilebilir. Özellikle Yunus tarafından. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın golü yine Gomis'ten
Habere Git

Abdülkerim Bardakçı'nın ikinci kartı çok ağır görünüyor

Kerem gol atınca iyi oynadı diyeceğiz. Ama seyirciye karşı da güvenini kaybetmiş. Yapabileceği şeyleri de yapamıyor. Bu tarz oyuncuların yapacağı en iyi şey çok basit oynamak. Çok top kaybetti Kerem. Kendisine güveni içinde bu önemli. Okan hoca hakeme itiraz ediyor telaşlı görünüyor. Oyuncuyu da etkiliyor taraftarı da geriyor. Ben maçın kilit oyuncularının Yunus ve Oliviera olarak görüyorum. Oyunu bu ikiliden birisi getirebilir. Mertens'in rakibin dengesini bozmak için sağa doğru gitmesi gerekiyor. Sarı kartın birinin ucuz olduğunu düşünüyorum Abdülkerim Bardakçı'nın. Artık hakemler çok ucuz kart gösteriyorlar. İkinci kartı çok ağır görünüyor. Hatta ilk sarı kartında öyle. Maçı bundan sonra hakem belirleyecek. 

Mertens, Oliviera ve Toreira ile Bermuda Şeytan Üçgeni

Penaltı kaçırınca oyuncuların morali bozuldu. Gaziantepli oyuncu bir kaç hucumda disiplinsiz davrandı. Galatasaray için önemli bir başarı. Geçiş döneminde Bermuda Şeytan Üçgenindeki oyuncular çok iyiydi. Mertens, Oliviera ve Toreira. Dele Alli'nin de transferler olacaklarını düşünmüyorlardı. Gönülden ve kalpten oynayan oyuncular bu üç isim. Mertens Trabzonspor maçında 90 dakika oynadı. Bu akşam çok koştu ve yoruldu. Okan hoca üçünü birden çıkardı. Galatasaray tek farklı kazansa da üç puan alması önemli. 

Okan hoca düşünüyordur kötü gidersem Fatih Terim gelir mi diye

Okan hoca düşünüyordur kötü gidersem Fatih Terim gelir mi diye. Ismael'de de Sergen Yalçın için vardır. Okan hocanın rahatlaması lazım. Sacha Boey kampa gitmedi ve Okan hocanın aklında yoktu. Oyuncuda kulüp bulamamış olabilir. Gomis tecrübesiyle gollerini atıyor. Gomis'in penaltı kaçırmışlığı vardı. Ama sağa doğru vuracağını anladım. Kalecinin soluna doğru vuracağını Günay'da anladı. Penaltıyı başkasının atmasını düşünmemesi normal bence hocanın. 

Kaan Ayhan transferi joker gibi

Galatasaray'ın savunma merkezinde probleminin olduğunu düşünüyorum. Icardi'nin Salı günü geleceğini duymuştum ama eşinden dolayı gecikmiş. Kaan Ayhan üç farklı pozisyonda oynayabiliyor. Joker gibi bir oyuncu önemli bir transfer. Kerem müthiş bir şekilde demoralize durumda. Bazı oyuncuları oynata oynata kaybedebilirsiniz. Hoca Kerem'e bir nefeslen diye söyleyebilir. 

Senin için hazırladığımız haberler