Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın cevherini açıkladı...

12.05.2024 - 22:26 | Son Güncellenme: 12.05.2024 - 23:45

Süper Lig'de lider Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Kırmızılıların performansını TV 8.5'ta Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın cevherini açıkladı...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın galibiyetini değerlendiren Rıdvan Dilmen, Barış Alper Yılmaz'a da özel bir parantez açtı. Dilmen, "Galatasaray 45 ve 60 arasında temkinli oyun oynarken, yavaş yavaş da Karagümrük'ü itmeye başladı. Ama Barış diye bir cevher var. Geniş alan, dar alan fark etmez. Sol taç kenarından topu aldı iki ismi geçti ve Mertens de tam bir forvet arkası gibi koşu yaparak golü attı. Bunun ardından Galatasaray'ın atakları da oldu." dedi.

Sözlerinde devam eden Rıdvan Dilmen, "Karagümrük tam teslim olmak üzereydi ki değişiklikler geldi. Ben o değişiklikleri yapmazdım." yorumunda bulundu.

"Galatasaray'ın en tedirgin maçı"

Galatasaray'ı, Karagümrük karşısında tedirgin gördüğünü ifade eden Rıdvan Dilmen "Galatasaray'ın ben 36 haftada en tedirgin oynadığı maçı bu maç olarak gördüm. Risk almayan, tedirgin…

Bu gitgeller, puan farkının 3'e inmesi, 4'e çıkması, 6'ya çıkarman... ya maç giderse düşüncesi herkesi sardı. Ya Fenerbahçe maçına 1 puan bile yetsin moduna girmiş olabilirler." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen'den Süper Lig iddiası: "Kaybettiği an küme düşer"
Habere Git

"Galatasaray, şampiyonluğu hak ediyor mu, etmiyor mu? dersen, geçen haftaki 6-1'lik Sivasspor maçını değil, bu maçı değerlendirerek evet derim."

Barış Alper Yılmaz'ın performansı

Rıdvan Dilmen'in, "Galatasaray'ın cevheri" dediği Barış Alper Yılmaz, bu sezon 53 maçta 7 gol ve 11 asistlik performansa imza attı. Barış son olarak Karagümrük karşısında da 1 gol ve 1 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler