Rıdvan Dilmen: Galatasaray'ın format değiştirmesi gerekiyor

Burak Alaca
28.10.2023 - 21:43 | Son Güncellenme: 28.10.2023 - 22:03

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumladı.

Rıdvan Dilmen: Galatasaray'ın format değiştirmesi gerekiyor

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup ettiği maçı usta yorumcu Rıdvan Dilmen, TV 8,5 ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında değerlendirdi.

"Okan Buruk felsefesi yorucu bir oyun"

Okan Buruk'un Galatasaray'da oynattığı futbolu Fatih Terim futboluna benzeten Dilmen "Galatasaray'ın Avrupa Şampiyonu ve 4 yıl lig şampiyonu olduğu zaman en önemli özelliği ligde ön alanda yaptığı yoğun baskıydı. Bunu 4 yıl boyunca yaptılar. Okan Buruk'un felsefesi de Fatih Terim tarzında oynamak ama bu yorucu bir oyundur." dedi.

"Bir oyuncu iki ayda hazır hale gelmez mi?"

Galatasaray'ın transfer döneminin sonlarında kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele ile devre arasında yollarını ayıracağını düşünen yorumcu "Galatasaray'ın devre arasında Ndombele ile yolunu ayıracağını düşünüyorum. Tam 2 ay oldu, bir oyuncu 2 ayda hazır hale gelmez mi?" dedi.

"Galatasaray'ın formatını değiştirmesi gerekiyor"

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki durumunu değerlendiren Dilmen "Galatasaray'ın Manchester United maçından sonra formatını değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Hala aynı görüşteyim. Buradaki Manchester United maçı burada final gibi gözüküyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler