Rıdvan Dilmen: Galatasaray'ın mevcut stoperleri ligin vasat stoperleri

23.01.2022 - 20:02 | Son Güncellenme: 23.01.2022 - 21:40

Süper Lig'in 23.haftasında Galatasaray evinde Trabzonspor'a 2-1 mağlup olurken maçı TRT Spor ekranlarında Yüzde Yüz Futbol'da Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Galatasaray'ın mevcut stoperleri ligin vasat stoperleri

Süper Lig'in 23.haftasında Galatasaray evinde Trabzonspor'a 2-1 mağlup olurken maçı TRT Spor ekranlarında Yüzde Yüz Futbol'da Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Trabzonspor'un şanssızlığı Galatasaray ile bu hafta oynamak

Dilmen "Trabzonspor'un şanssızlığı bu hafta Galatasaray ile oynamaktı. Yaralı bir takımla taraftarının önünde oynamak zordur. İlk 45 dakika nasıl geçti anlamadık. Galatasaray tempolu oynadı son pasları doğru oynasa farkı arttırabilirdi. Taylan'la baya zor oynarsınız Ömer Bayram ve Boey'le de zor oynarsınız. Yeni hocayla deneme yanılma yöntemi yapıldı ve iki maç kaybedildi. Uğurcan'ın kurtarışı da çok başarılıydı. Hamsik'in oyuna almasını bekliyorum.

Galatasaray'ın bir penaltısı daha verilmedi

Hakem içinde zor maç baya tempolu oynandı. Galatasaray'da vasat oyuncu yoktu. Trabzonda ise iyi oynayan söyleyemeyiz. Galatasaray ilk yarı 75 dakikalık bir efor sarfetti. Hakem gitmesi gereken VAR'a gitmedi. Özgür Yankaya çağırmadı. İlkinde niye çağırmadı. Benzer pozisyonlar. Galatasaray'ın bir penaltısı daha verilmedi. 

Galatasaray yediği gollerde ikram yaptı

Şahane bir maç oldu. Formalar büyüktür. Galatasaray'da 27 puana rağmen iyi oynadı. Trabzonspor'da 1-0'dan gelip kazandı. Galatasaray'ın yediği gollerde ikramlarda var. Taylan'ın bugün yaptığı gibi. Abdullah Avcı'da maçı yaşayan iyi bir hoca. Riskli bir maç diye stoperini çıkardı Ahmet Can'ı aldı. Berat'ı alıp Siopsisi sokması önemliydi. Bakasetas penaltıyı kaçırdı ama ip gibi vurdu. Oyun anlamında her skoru konuşabileceğimiz bir maç oldu. Üç maçta da öne geçmesine rağmen Torrent'le Galatasaray son üç maçını kaybetti. Galatasaray'ın mevcut stoperleri ligin vasat stoperleri. Hem Marcao hem Nelson. 

Uğurcan'ın heykelini diksinler

Kalecinin ne kadar önemli olduğu bir kez daha gördük. Uğurcan üç tane net golü kurtardı. Meydana bir tane heykel dikeceklerse Uğurcan'ın heykelini diksinler. Trabzonspor'un şampiyonluğu hayırlı uğurlu olsun. Atı alan Üsküdarı geçti. Konyaspor'un baskısına rağmen kazanacaklarını düşünüyorum. İki puan sisteminde şampiyon olmuşlardı ama üç büyükleri bu kadar geçtikleri başka bir sezon olmamıştır. 

Hakemlerde 12-13 puanını götürdü Galatasaray'ın

Boey ile ilgili olarak çok genç olmasına rağmen çok sık sakatlanıyor. Galatasaray'ın çok uzun zamandır bek sorunları var. Savunması kötü savunma. Stoperler zaten Galatasaray kalitesinde değil. 4 büyükler arasında en kötü savunma onlarda. Galatasaray sezon başı Donk'u vererek hata yaptı. Şu anki iki stoperden de iyi oynar Donk. Galatasaray'ın kadro kalitesi şampiyonluğa zaten uygun değil. Ama 27 puan alacak kadrosu yok. Hakemlerde 12-13 puanını götürdü Galatasaray'ın.

Senin için hazırladığımız haberler