Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'ın tek rakibi Fenerbahçe ama..."

Cem Ergün
27.05.2024 - 00:38 | Son Güncellenme: 27.05.2024 - 00:54

Süper Lig'de 2023-24 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu. Hem Galatasaray'ı hem de Fenerbahçe'nin performansını, Rıdvan Dilmen değerlendirdi. Detaylar.

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray'ın tek rakibi Fenerbahçe ama..."

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 2023-24 sezonu Galatasaray'ın 102 puanlık şampiyonluğuyla tamamlandı. Fenerbahçe ise ligi 99 puanla 2. sırada noktaladı. İki takımın da performansı hakkında Rıdvan Dilmen, TV 8.5'ta yayınlanan "%100 Futbol" programında açıklamalarda bulundu. İşte Rıdvan Dilmen'in sözleri...

"Ben daha önce böyle bir şeye rastlamadım"

Rıdvan Dilmen, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ligin son haftasında oynadığı maçlar hakkında şu sözleri kullandı: "Muhteşem bir sezon geçirdi iki takım da. Zaten Fenerbahçe maçının rahat kazanılacağı belliydi. Bugünkü maçta da beklemediğim kadar Galatasaray tempolu başladı. İki ihtimal var. Beraberlik yetiyor. Rakibe de yetiyor. Ben daha önce böyle bir şeye rastlamadım. Ama Galatasaray 'Benim bir alışkanlığım var' dedi. 'Kendi topumu oynayarak kazanıyorum' dedi."

"Galatasaray'ın tek rakibi Fenerbahçe..."

Sözlerine devam eden Rıdvan Dilmen, "Galatasaray'ın tek rakibi Fenerbahçe ama toplam aldığı puan 1. Aynı şeyler ilk yarıdaki Fenerbahçe için de geçerli. Artı ve eksilere bakıldığı zaman iki takım da maçları domine ederek kazanıyorlar." dedi.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen : "Nefret ettiğim şeyi Icardi yaptı"
Habere Git

"Bir tek Beşiktaş'ta yanıldım"

Sezon başında ilk 4 sıranın belli olduğunu ifade eden Dilmen, "Özellikle ilk 4 belliydi. Bir tek Beşiktaş'ta yanıldım. Ama Galatasaray'da bu sene Okan Buruk geçtiğimiz yıllardaki şampiyonluklarından farklı olarak 4 tane hücumcu savunma yapmayan oyuncular tercih etti. Torreira ve Kerem ile orta sahayı kapatayım dedi. İki takım da top rakipteyken ligimizin en iyi takımları." ifadelerini kullandı.

"Okan Buruk'un da 4 kupa hedefi var"

Okan Buruk ve İsmail Kartal'ın performanslarını da değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Okan Buruk ve İsmail Kartal da dedi. Sezon sonunda 90 üstü puanla, bu durumda girelim deseler herkes kabul ederdi. Fenerbahçe için geçen haftadaki 11'e 10 oyunda öylesine bir galibiyet taraftarı mutlu etti. Genel anlamda Okan Buruk'un da 4 kupa hedefi var. Lig, Süper Kupa aldın. Türkiye Kupası'nda elendi. Avrupa'dan da bence erken elendi." dedi.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen : "Bence Fenerbahçe'nin tek hatası..."
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler