Rıdvan Dilmen geldi, Ersin Düzen gitti

10.08.2021 - 17:05 | Son Güncellenme: 10.08.2021 - 20:32

Sunucu ve spor spikeri Hüseyin Ersin Düzen, 11 yıldız görev yaptığı TRT Spor'dan ayrıldığını açıkladı. Düzen, "yeni bir başlangıç yapmak istiyorum" dedi. İşte detaylar.

Rıdvan Dilmen geldi, Ersin Düzen gitti

AJANSSPOR-HABER

Türk sunucu ve spor spikeri Hüseyin Ersin Düzen, 11 yıldır görev yaptığı TRT Spor'dan ayrıldığını duyurdu.

Ayrılık açıklaması

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Düzen, "11 yıl görev yaptığım STADYUM ve TRT Spor’a, kendi isteğimle devam etmeme kararı aldım. Eşime ve doğacak oğlumuza daha fazla vakit ayırmak, yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. TRT’nin tüm yöneticilerine, spor servisindeki arkadaşlarım ve yorumcularımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Rıdvan Dilmen geldi, Ersin Düzen gitti 

Bilindiği üzere, Ersin Düzen'in TRT Spor'da moderatörlüğünü yaptığı Stadyum programının saatine, geçen yıl NTV'de %100 Futbol programında yorumculuk yapan ve sağlık sorunları nedeniyle yorumculuğu bırakan ünlü yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen'in getirildiği açıklanmıştı. 

 

Rıdvan Dilmen & '%100 Futbol'

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, '%100 Futbol' programıyla haftanın üç günü karşılaşmaların devre arası ve bitiminde TRT Spor ekranlarında olacak. Ünlü yorumcuya Erbatur Ergenekon eşlik edecek. Dilmen, programının dışında milli maç yayınlarında da yorumcu olarak yer alacak. 

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen geldi, Ersin Düzen ne olacak?
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler