TRT Spor'da ilginç değişim! Rıdvan Dilmen eleştirdiği ismin saatinde

Eren Tuncay
07.08.2021 - 14:00 | Son Güncellenme: 07.08.2021 - 15:25

Geçen sezon NTV'den ayrılan ama yeni sezonda TRT Spor'da yorum yapacak olan Rıdvan Dilmen, daha önce eleştirdiği Ersin Düzen'in yayın saatini aldı.

TRT Spor'da ilginç değişim! Rıdvan Dilmen eleştirdiği ismin saatinde

AJANSSPOR - HABER

Geçen sezon NTV Spor'dan sağlık sorunları ve psikolojisinin bozulduğu gerekçesiyle ayrılan  yeri adresi TRT Spor oldu.

Rıdvan Dilmen, '%100 Futbol' programıyla haftanın üç günü karşılaşmaların devre arası ve bitiminde TRT Spor ekranlarında olacak. Ünlü yorumcuya Erbatur Ergenekon eşlik edecek. Dilmen, programının dışında milli maç yayınlarında da yorumcu olarak yer alacak.

Ersin Düzen ne olacak?

Maçların devre arasında ve sonlarında TRT Spor'da Rıdvan Dilmen'in yer alması akla Ersin Düzen'i getirdi. Geçtiğimiz sezonlarda TRT Spor'da maç öncesi, devre arası ve maç sonunda Stadyum programı yayınlanıyordu. Ersin Düzen'in moderatör olduğu Stadyum programı konusunda TRT'den henüz bir açıklama yapılmadı.

Rıdvan Dilmen eleştirmişti

TRT Spor'daki bayrak değişiminin bir başka ilginç yönüyse Rıdvan Dilmen'in daha önce görev yaptığı NTV ekranlarında eleştirdiği Ersin Düzen'in saatini almış olması.

Dilmen geçen sezon Düzen’i, şöyle eleştirmişti: "Ersin Düzen, senin maaşını kim veriyor? Sen federasyonda çalışmıyor musun? Ne güzel dünya ya! Artık her şeyi söyleyeceğim, her şeyi. Susmayacağım! Hem hakemlere çakıp hem de 2 senedir TFF çalışanısın. Sen hayırdır ey Ersin Düzen! Bugün hakemi eleştirebilirsiniz. Ancak TFF'de çalışmayacaksın o zaman Ersin Düzen. Nihat Özdemir'in danışmanısın sen. Hem TFF'den maaş alacaksın, hem TFF Başkanına çakacaksın. Yok öyle şey."

Senin için hazırladığımız haberler