Rıdvan Dilmen VAR belgesi gösterdi: Operasyon var!

Feride Kara
14.01.2022 - 20:55 | Son Güncellenme: 15.01.2022 - 00:19

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş evinde Gaziantep FK'i 1- 0 mağlup etti. Karşılaşmayı TRT Spor Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen yorumladı.

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK karşı karşıya gelirken maç siyah beyazlıların 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. TRT Spor Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen karşılaşmayı yorumladı. 

Batshuayi'nin ayağına basılması kırmızı kart

Dilmen, "Çok tempolu bir maç. Herkes bir şey yapmak istiyor. İkinci yarıda ne olur? Gaziantep baya eksik. İki takımında kadrosunda sorun var. Penaltıyı görmedim ama Batshuayi'nın ayağına basıldı. Bu kırmızı kart. Hakem Arda Kardeşler görmedi diyelim. VAR'dan neden çağırmadılar anlamıyorum. VAR'da Erkan Engin var. Sedye ile çıkarsa mı bakıcaksınız VAR'a. Komik ve dramatik şeyler oluyor. İki hafta önce Pjanic'in ayağına darbe. Bugün de niye vermezler merak ediyorum. Futbol adil bir oyun ama adil olmadığını görüyorum. Hakemlerin kafası mı karışık. Ben futbol hayatımda böyle rezalet şeyler görmedim. Beşiktaş ailecek bastırıyor ama pozisyon bulamıyor.

Beşiktaş hırslı oynamayı sürdürüyor

Şenol Güneş, Mustafa Denizli ve Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Kendileri ayrılmadı. Hepsinin geçmişinde başarılar var. Beşiktaş'ta Önder Hoca ile devam etmesi başarılı bir seçim oldu. Takımda gayet iyi gidiyor. Necip Pjanic hepsinin bir hırsını görüyorum. Odaklanmak eksik kalsa da oyuncular vazgeçmeden oynuyor. Sene sonuna kadar en iyisi yapmaya çalışacaklar. Fenerbahçe'nin A.Demirspor maçındaki oyununu kabul edemiyorum mesela. Beşiktaş'ın istekli oyununu görüyoruz her zaman. 

Hakemleri bu hale getiren TFF'dir

Türk futbolunda Emre bey de dahil olmak üzere görmediği bir şey var. TFF'nin hoşuna gidiyor MHK'ye sallamak. Hakemleri bu hale getiren TFF'dır. Sekizinci haftaya kadar kafa kafaya giden lig birden bire farklı bir hale geliyor. Üç takımın teknik direktörü gitmiş sadece hakem olarak görmemek lazım. Trabzonspor iyi oynayıp kazandıkça, üç büyüklerin psikolojisini de bozdu. Bu kadar puan farkı da hakeme bağlanmaz. TFF'den birileri diyormuş ki 'Emre Kocadağ ve Rıdvan Dilmen hakemleri yapılandırıyormuş.'

En iyi hakemleri VAR'a vermiyorlar

Türkiye'nin en iyi hakemlerini VAR'a vermiyorlar. Diagne'nin pozisyonunda nerdeydiniz Sivasspor maçında. Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus 9. haftadan sonra neden VAR'a gitmemiş. Yeni bir karar çıkartıp yazı gönderiyorlar. O kadar şeffafsınız bazı VAR konuşmaları dinletin. Kulüpler itiraz ediyor. Bu işte en masum olanlar hakemler. Format değiştirerek bunu deniyorlar. Arda Kardeşler, VAR'da Sivasspor maçında. Sonra kaç maça gitmiş? Gitmiştir ara vermediler. Ayrıca Karagümrüksporlu Caner Erkin'in cezası neden bir maça indi, onu bir açıklasınlar.

Senin için hazırladığımız haberler