Rıdvan Dilmen, Icardi'nin hep sorduğu Fenerbahçeliyi açıkladı

19.10.2024 - 23:04 | Son Güncellenme: 19.10.2024 - 23:24

Süper Lig'de Galatasaray'ın, Antalyaspor'u yendiği maçın ardından Rıdvan Dilmen, Mauro Icardi'nin tercümanına hep sorduğu Fenerbahçeli futbolcuyu açıkladı.

Rıdvan Dilmen, Icardi'nin hep sorduğu Fenerbahçeliyi açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında lider Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı. Karşılaşmada Sarı-Kırmızlı takımın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, 2 gole imza attı.

Maçın ardından HT Spor ekranlarında yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, Mauro Icardi'nin hep sorduğu Fenerbahçe futbolcusunu açıkladı.

Şampiyonlukta kilit rol oynadı

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, geride bıraktığımız sezonda gösterdiği performansla hem Süper Lig şampiyonluğunda kilit rol oynadı hem de Sarı-Kırmızılı taraftarların bir kez daha sevgilisi oldu.

44 gole etki etti

47 resmi maçta sahaya çıkan Icardi, bu karşılaşmalarda 32 kez fileleri havalandırmayı başardı. 31 yaşındaki santrfor ayrıca gollerinin yanına 12 de gol pası eklemeyi bildi. Icardi toplamda 44 gole doğrudan etki etti.

Icardi'nin en büyük rakibi

Mauro Icardi'nin en büyük rakibi ise geçen sezonki şampiyonluk yolunda Galatasaray ile son ana dek yarışta olan Fenerbahçe'nin Bosna Hersekli yıldızı Edin Dzeko oldu.

F.Bahçe'nin golcüsü

Dzeko, geçen sezon 46 maçta Sarı-Lacivertli formayı sırtına geçirdi ve 25 gol, 10 asistlik performansıyla yıldızlaştı.

"Tercümanına hep soruyordu"

Rıdvan Dilmen, Mauro Icardi'nin geçtiğimiz sezon Edin Dzeko ile arasındaki rekabeti şu sözlerle açıkladı: "Icardi'nin vurdumduymaz bir görüntüsü zaman zaman olabiliyor. Bir gün demiştim. Mauro Icardi, Edin Dzeko'nun kaç golü olduğunu tercümanına hep soruyordu. Gamsız bir adam olsa hiç önemsemez. Hele bir de o kadar da para kazanıyorken."

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Bugün doğru transfer olduğunu gördüm"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler