Rıdvan Dilmen: "İsmail Kartal'ı Arda Güler konusunda eleştiririm"

Feride Kara
29.04.2022 - 21:26 | Son Güncellenme: 29.04.2022 - 22:57

Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe sahasında Gaziantep FK'yı konuk ederken maçı TRT Spor ekranlarında Yüz Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen değerlendirdi

Rıdvan Dilmen: "İsmail Kartal'ı Arda Güler konusunda eleştiririm"

Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe sahasında Gaziantep FK'yı konuk ederken maçı TRT Spor ekranlarında Yüz Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen değerlendirdi

Zajc, Crespo olmadan etkili olamadı

Dilmen "Hafta sonu olmamasına rağmen Cuma günü olmasına rağmen Fenerbahçe'ye taraftar coşkusu ile iyi başladı. İlk 30 dakika çok iyi oynadı. Rossi'nin ilk golü aslında ikinci golü olacaktı. Gaziantep pozisyona girmekte zorlandı. Kaliteli hucüm yapamadı Fenerbahçe. Serdar'ın etkisiz oyunu. Crespo Zajc ikilisi bozulunca Zajc etkisiz oldu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin çilingiri Rossi iş başında
Habere Git

Nazım Sangare her eve lazım olan bir oyuncu

İkinci yarı Fenerbahçe'nin kontraataktan çok pas ve sakin bir oyun oynaması lazım. Pas yapamadığı için sakin oynayamadı. Topu pasla yüzde 70 lere çıkarırsa daha iyi olur. Antep savunmasının saçma sapan çizgi defansı göze çarptı. Nazım her eve lazım olan bir oyuncu. Hele de Türk olması her zaman kadroda olmasını kolaylaştırıyor.

Fenerbahçe iyi futbol oynuyor

Fenerbahçe şampiyon olmasa da alınan sonuçlarla iyi bir futbol oynuyor. Oyunun sonuna kadar taraftar oyunun içinde. Oyuncu tercihleri doğru olduğu zaman hedefe de kitlenince başarı geliyor. Taraftar sohbet ederken oyuncuların yerlerine kimin oynayacağını bilir. 

Muhammed golü atsa düşenler belli olurdu

Fenerbahçe ikinci yarının lideri. Kasımpaşa ikinci sırada. Giresunspor'da Hakan Keleş ile başarılı sonuçlar aldı. Giresunspor'u da tebrik ederim. Gaziantep'in de pozisyonları oldu. Lig'in bitimine üç hafta kala ikinci ihtimali yüksek görünse de Konyaspor ile çekişecek. Fenerbahçe hakettiği bir galibiyet elde etti. Muhammed penaltı golü atsa ligden düşenler belli olacaktı. Altay ve Rizespor kazanmak zorunda bu hafta. 

Santrafor transferi şart

Fenerbahçe'ye golü taraftar attırdı. Zajc'ın attığı gol zeka doluydu. Performansı beklentimin altında kaldı ama golü çok güzeldi. Bir çok oyuncuyu pozisyonlarını değiştirerek farklı mevkilerde kullanabiliyor. Sol bek kesin almalı. Bir kaleci şart. Kanatlarında problem yok ama sağ tarafa alınabilir. Santrafor alınabilir. Serdar Dursun iyi bir alternatif. 

Arda Güler konusunda İsmail hocayı eleştiririm

İsmail hoca takımı bozmak istemiyor. Arda Güler için iki haftadır oynamalı diyorum. Malatya'da oynatacak. Arda niye bu maçta oynamaz? 60 dakika aralıksız oynatabilirsin. İsmail hocayı bu konuda eleştirebilirim. Mert Hakan'ı dinlendirebilirsiniz. Taraftar 2-0'dan sonra Arda Arda diyor neden 1-0'da demiyor.

İsmail Kartal Jesus fotoğrafını görünce neler düşünmüştür

İsmail Kartal sonuçlar iyi olunca ikinci adam olmam dedi. Sonra Ali Koç Jesus ile beraber fotoğraf yayınladı. Ali bey'in yerinde olsam ne karar veririm. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. İsmail Kartal başarılı bir sezon geçiriyor. Kariyeri için piyasası oldu. Tekrar değerlendi. Hiç düşünmeyen takım İsmail Kartal'ı düşünecek. İsmail Kartal bu fotoğrafı görünce neler düşünmüştür Jesus'un fotoğrafını. Futbolcular içinde zor bir durum. 

Senin için hazırladığımız haberler