Rıdvan Dilmen ismini verdi! "İsmail Kartal'ın gönlündeki santrfor farklı"

Akın Ungan
11.02.2024 - 21:41 | Son Güncellenme: 11.02.2024 - 21:46

Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Alanyaspor maçını yorumladı. Dilmen, İsmail Kartal'ın santrfor tercihinin farklı olduğunu söyledi.

Rıdvan Dilmen ismini verdi! "İsmail Kartal'ın gönlündeki santrfor farklı"

AJANSSPOR HABER

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçı ve liderliği Galatasaray'a vermesi hakkında yorumlarda bulundu. Dilmen, "Bugün oyuncuların, taraftarların hiç beklemediği bir sonuç çıktı. İsmail Kartal'ın ilk 11'ini hiçbir zaman eleştirmedim. Futbol futbolcuyla oynanır, maç sırasında insiyatif artık oyuncu grubundadır ama lider olarak sizde oyunu okuyacaksınız. Djiku ve Çağlar, ilk kez Antalya maçında oynadı ama bugün Djiku sol stoper oynadı" yorumunu yaptı.

"İsmail hocanın gönlündeki santrfor..."

Eski milli futbolcu, Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın gönlündeki santrforu açıkladı. Ünlü yorumcu şu ifadeleri kullandı: "Galatasaray, Antep'e 1-0 mağlup, ligin sonuna geldi artık ve Halil'i oynattı ki oynattığı adam Hatay'a gitti. Soktukça soktu forvet Okan hoca o maçta. Ben İsmail hocanın gönlündeki santrforun Michy Batshuayi olduğunu eminim."

"Edin Dzeko'yu asla çıkarmam"

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın skor 2-2'yken Dzeko'yu oyundan alıp tek forvete dönmesini eleştiren 61 yaşındaki ünlü isim, "Berabereyken maç Edin Dzeko'yu asla çıkarmam. Sen şuursuz yüklenmeye başladın. Batshuayi'yi sen ikinci santrfor olarak maçı kazanmak için sokarsın. Batshuayi, dakika gol ortalamasında Avrupa'da zirvede" dedi.

"Unutulmuş Ryan Kent oyuna girdi"

Rıdvan Dilmen, İsmail Kartal'ın tek forvete dönmesinin öndeyken yapması gerektiğini ifade etti. Eski futbolcu, "Fenerbahçe, çift santrfordan tek santrfora döndü son dakikalarda. Unutulmuş Ryan Kent oyuna girdi, sen bu değişikliği 3-2 önde olduğun zaman yaparsın" diye konuştu.

"Fred'siz kazanamayacak mısın abi?"

Fenerbahçe'nin Fred'li oyunda kazandığını hatırlatan Rıdvan Dilmen, "Fred'siz sen kazanamayacak mısın abi? Sen eğer Fred'le tüm maçlarını kazanıyorsan, diğer yıldızlarını saymayacağız o zaman. Risksiz şampiyon olunmaz" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler