Rıdvan Dilmen, Jose Mourinho'ya arka çıktı: "Ben de oynatırım"

04.10.2024 - 00:47 | Son Güncellenme: 04.10.2024 - 00:56

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, deplasmanda Twente ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmayı HT Spor ekranlarında değerlendiren Rıdvan Dilmen, Jose Mourinho'ya arka çıktı.

Rıdvan Dilmen, Jose Mourinho'ya arka çıktı: "Ben de oynatırım"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Hollanda'da Twente ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, maçtan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen, HT Spor ekranlarında Fenerbahçe'yi değerlendirdi.

"Jose Mourinho'dan ümitlendiğim yer"

Fenerbahçe'nin oyununda bir ilerleme görebileceklerini kaydeden Rıdvan Dilmen, "Bunun bir zamana ihtiyacı var. Rakibi de Galatasaray, ne istediğini bilen bir teknik adamı var. Her yiğidin bir yoğurt yiğişi vardır. Her antrenör farklı oynatır. O yüzden Jose Mourinho'dan ümitlendiğim yer skora göre ofansif oynayabiliyor. Yine ümitlendiğim yer de sürpriz yapıp Göztepe maçında çift santrfor oynatması" dedi.

"Kimse coşkulu oyun beklemesin"

Fenerbahçe takımını yönetmenin kolay olmadığını belirten Dilmen, "Bütün stadyum İrfan diye yıkılıyor ama adam devam ediyor işine. Yarın öbür gün belki de beklediğimizden daha fazla süre verecektir. Uzun bir maraton ama kimse de Jose Mourinho'dan coşkulu bir oyun beklemesin. Belki bazı maçlarda içerde yapabilir" şeklinde konuştu.

"Ben de oynatırım"

Rıdvan Dilmen, Jose Mourinho'nun oyuncu tercihi hakkında ise şunları söyledi: "Şu anda top rakipteyken orta sahaya gelebilecek, Silva ve Mertens'e göre daha fazla geldiği için, aslında yetenekli bir oyuncu önemli işleri ileride de yapabilir ama oyun taktiği Szymanski'yi kaleden biraz uzaklaştırdı. 4-3-3 oynasa, başka bir 8 numara bulsa Szymanski'yi oynatmayacaktır. Ama bu oyuna inandığı için de, kendisi de bu oyuna inandığı için oynatıyor. Ben de orada olsam Szymanski'yi oynatırım."

Senin için hazırladığımız haberler