Rıdvan Dilmen: "Jose Mourinho'ya tercüme etsinler bunu"

25.10.2024 - 00:44 | Son Güncellenme: 25.10.2024 - 00:51

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, Jose Mourinho'ya seslendi.

Rıdvan Dilmen: "Jose Mourinho'ya tercüme etsinler bunu"

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi'nin 3'üncü haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Manchester United'ı ağırladı. Sarı-Lacivertliler, Christian Eriksen ve Youssef En-Nesyri'nin karşılıklı golleriyle mücadeleden 1-1 eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen, HT Spor ekranlarında Jose Mourinho'ya seslendi.

"Fenerbahçe, Türkiye Ligi'nde bu temposunu yapsın..."

Jose Mourinho'yu Manchester United karşısında konsantre gördüğünü kaydeden Rıdvan Dilmen, "Ben oyun anlayışına bakarım. Bugüne kadar neredeydin derim? Fenerbahçe, Türkiye Ligi'nde bu temposunu yapsın Galatasaray kadar şampiyonluk şansı olur. Jose Mourinho, Manchester United'ı bekliyormuş. United'a şampiyonluk için gitmişti orada bir şey kalmıştır. Önce demek ki hocanın konsantre olması lazımmış. Bugün bunu gördük" dedi.

"Üç büyüklerin genlerinde şu vardır"

Sözlerine devam eden Dilmen, "Üç büyüklerin genlerinde şu vardır, maçlara iyi başlarlar. Galatasaray'da bu uzun zamandır var. Beşiktaş da iyi olduğu zaman böyle başlar. Fenerbahçe de geçtiğimiz sezon gördüğümüz gibi hızlı başlar maçlara" şeklinde konuştu.

"Jose Mourinho'ya tercüme etsinler bunu"

Jose Mourinho'ya seslenen Dilmen, "Fenerbahçe öyle bir kulüptür ki, Jose Mourinho'ya tercüme etsinler bunu, yıllardır şampiyon olamasa da Türkiye'de taraftarlar, oyuncuların mücadelesine bakarlar.

"Fenerbahçe'ye gelme sebebi bu"

Hafızamızı zorlayacak olursak Beşiktaş, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup etti. O gün 45 bin taraftar futbolcuları alkışladı. Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelme sebebi bu. Ben böyle bir oyun isterim. Çünkü böyle bir oyun anlayışı olan takıma geldi. İsmail Kartal'ın takımı böyleydi" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler