"Beşiktaş'ta konsantrasyon problemi var"

27.09.2020 - 16:35 | Son Güncellenme: 27.09.2020 - 17:16

Süper Lig'de 3. hafta maçında Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı NTV'deki Yüzde Yüz Futbol programında değerlendirdi. Peki Rıdvan Dilmen, Konyaspor - Beşiktaş maçı için neler söyledi? İşte detaylar...

"Beşiktaş'ta konsantrasyon problemi var"

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş deplasmanda Konyaspor'un konuğu oldu. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen mücadelenin ilk yarısını ve maç sonunu NTV'deki 'Yüzde Yüz Futbol' programında değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen, ilk yarısı Konyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile biten karşılaşma hakkında şunları söyledi:

"Beşiktaş'ta konsantrasyon problemi var. Rio Ave'ye elendi. Toparlanmak için kısa bir süre vardı ve toparlanamadığını gördük. Korner atılırken, Konyalı oyuncu zekice hızlı bir şekilde kullandı. Savunma da uyuyordu. İkinci yarı hoca mutlaka değişiklik yapacaktır. Aboubakar'ın fizik durumunu bilmiyorum ama mutlaka hamleler gelecektir.

Eğer bir takım kapanıyorsa, çok yetenekli oyuncunuz yoksa santrforda, Larin'i kullanmanız lazım. Ayrıca çizgilere inmeniz, kenarlara açmanız lazım oyunu. Gökhan Töre mesela denenebilir. Hem Larin'in, hem iki tane kanat oyuncusunun girmesi gerek."

Senin için hazırladığımız haberler