Rıdvan Dilmen: "Mourinho haklıymış"

Cem Ergün
18.06.2024 - 22:08 | Son Güncellenme: 18.06.2024 - 22:20

EURO 2024 F Grubu ilk maçında Türkiye, Gürcistan'ı 3-1 mağlup etmeyi başardı. Millilerin galibiyetini değerlendiren Rıdvan Dilmen, Jose Mourinho'nun tespitini dile getirdi. Detaylar...

Rıdvan Dilmen: "Mourinho haklıymış"

AJANSSPOR HABER

Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'teki ilk maçında Gürcistan ile karşılaştı. Ay-Yıldızlılar, turnuvadaki ilk maçından Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 3-1 galip ayrılmayı başardı. Gürcistan'ın tek golü ise Georges Mikautadze'den geldi.

Milli takımın galibiyetini, Sports Digitale YouTube kanalında Rıdvan Dilmen değerlendirdi. Dilmen, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun Gürcistan Milli Takımı hakkında söylediklerini dile getirdi. Detaylar...

"Heyecan istiyorsanız bizim maçları açacaksınız"

Türkiye'nin, uluslararası turnuvalarda heyecan dozu yüksek maçlara imza attığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Tarihimiz boyunca ilginçlikler oldu. Çok formda gittiğimiz Avrupa Şampiyonaları'ndan hüsranla ayrıldık. 2008'de ne maçlardan geçtik, yarı finalde Almanya'dan döndük. Heyecan istiyorsanız bizim maçları açacaksınız." dedi.

Dilmen, Mourinho'nun sözlerini dile getirdi

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho'nun, Gürcistan maçına dikkat edilmesini söylediğini kaydeden Dilmen, "Jose Mourinho, Acun Ilıcalı ile sohbet ederken fikstürü soruyor. "Keşke ilk maçı Gürcistan ile oynamasaydınız" diyor. Önemli bir tecrübe değil mi? Acaba neden? Bugün görüyoruz. Açıkçası bizim notlardan ön gördüğümüz şeyler oldu ama beklediğimden daha iyi bir Gürcistan buldum." şeklinde konuştu.

Sözlerine devam eden Rıdvan Dilmen, "Ama en vasat dört takımdan da biri Gürcistan. Mourinho'nun dediği gibi kapalı kutu olması ve bizim hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar korkutuyordu açıkçası." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler