Rıdvan Dilmen: "Mourinho'nun bunu demeye hakkı yok"

11.08.2024 - 00:24 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 01:09

Fenerbahçe, Süper Lig'in yeni sezonunu Adana Demirspor maçıyla açtı. Sarı-Lacivertlileri değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Jose Mourinho'nun bunu demeye hakkı yok" yorumunda bulundu.

Rıdvan Dilmen: "Mourinho'nun bunu demeye hakkı yok"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in yeni sezonundaki ilk maçında sahasında Adana Demirspor'u ağırladı. Sarı-Lacivertliler mücadeleden Edin Dzeko'nun 34'üncü dakikada attığı golle 1-0 galip ayrılmayı başardı.

Fenerbahçe'nin performansını TV 100 kanalında değerlendiren Rıdvan Dilmen, teknik direktör Jose Mourinho hakkında açıklamalarda bulundu.

"Jose Mourinho bu farkı hepimizden iyi biliyordur"

Rıdvan Dilmen, geçtiğimiz sezondan bu yana Fred'in oynadığı ve oynamadığı maçlarda Fenerbahçe'nin performansının farklı olduğunu belirtti. Dilmen, "Geçen sezon ki sıkıntı devam ediyor. Fredli ve Fredsiz Fenerbahçe farkı. Jose Mourinho analizler sonucunda bu farkı hepimizden iyi biliyordur. Onun olduğu ve olmadığı maçlardaki alınan puan farkından haberdardır" şeklinde konuştu.

"Ronaldo'yu özlememiş adam Fred'i mi özleyecek?"

Rıdvan Dilmen, Jose Mourinho'nun sakatlık yaşan Fred hakkında "Onu özlüyorum" şeklinde açıklama yapmasını şu sözlerle değerlendirdi: "Jose Mourinho kariyerinde bir teknik adam 'Özledim' lafını kullanmaz. Ali beye, Acun Ilıcalı'ya, Mario Branco'ya, 'Bana orta saha alın' diyor aslında. O demeçlerden ben bunu anlıyorum. Ronaldo'yu özlememiş adam Fred'i mi özleyecek? Bu ciddi ve doğru bir mesajdır."


"İsmail hoca kupa alamadı ama enkaz da bırakmadı"

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü İsmail Kartal'ın, Jose Mourinho'ya kötü bir takım bırakmadığını şu sözlerle ifade etti: "Tabii Fenerbahçe 10 yıldır şampiyon olamıyor. Biz 'O sene, bu sene' lafını çok duyuyoruz. Teknik direktör değişiklikleri neden olur? Başarısızlıktan sonra olur.

"Bunu deme hakkı ve lüksü yok"

İsmail hoca kupa alamadı ama enkaz da bırakmadı. İsmail hoca kondisyon ve ofansif güç olarak çok iyi bir takım bıraktı. Mourinho'nun, 'Bir enkaz devraldım' deme hakkı ve lüksü yok."

"Saman alevi gibi de olsa bugün iyi işler yaptı"

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin yeni transferi Allan Saint-Maximin hakkında ise şu yorumu yaptı: "Takımın oyunuyla değil, oyuncusuyla hızlanmak istediğini görüyoruz. Bunu Maximin'den anlıyoruz. Saman alevi gibi de olsa bugün iyi işler yaptı."

Senin için hazırladığımız haberler