Rıdvan Dilmen: Mourinho'nun sözü çok hoşuma gitti"

21.09.2024 - 18:22 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 18:33

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geleceği derbiyi Rıdvan Dilmen yorumladı. Dilmen, Sarı-Lacivertlilerin teknik adamı Jose Mourinho'nun sözüne dikkat çekti.

Rıdvan Dilmen: Mourinho'nun sözü çok hoşuma gitti"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi HT Spor ekranlarında yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, Sarı-Lacivertlilerin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun sözünü çok beğendiğini açıkladı. Detaylar...

"Gelmiş geçmiş en büyük teknik adam"

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü Portekizli teknik adamı Jose Mourinho'dan bahseden Rıdvan Dilmen, "Aziz Yıldırım'ın, Jose Mourinho'ya dediği sözü önemsiyorum. Mourinho'ya, 'Fenerbahçe'nin sana, senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacın var' demişti. Bir kere bu ülkeye gelmiş en büyük teknik adam. Kariyer olarak çok büyük ama Manchester United ve Roma'da sallanınca, Fenerbahçe aç bir kulüp ve aç da bir Mourinho'yu çok önemli bir hamleyle aldı" dedi.


"Mourinho sürpriz yapmayacak"

Jose Mourinho ve Okan Buruk'un kadro tercihlerini değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Mourinho sürprizler adamı değil. Real Madrid'de de Inter'de de yapmadı. Bence Fenerbahçe'de de yapmayacak. Hocanın sürpriz bir 11'le çıkmayacağını düşünüyorum. Ben asıl Galatasaray'ı çok merak ediyorum. Okan Buruk daha sürpriz seven birisi. Yeni transferler oynayabilir" şeklinde konuştu.

"Mourinho'yu dikkatle dinliyorum"

Mourinho'nun açıklamalarını dikkatle takip ettiğini belirten Dilmen, "Okan Buruk ve Jose Mourinho'nun birleştiği bir yer var, Inter. Biri çalıştı, biri oynadı. Mourinho kolay bir adam değil, zor. Sezon başından beri taktik olarak değil ama maç öncesi ve sonrası sözlerini dikkatle dinliyorum. Hep bir mesaj veriyor, göndermede bulunuyor. Çok önemli bir sözü var, 'Ben tecrübeliyim, sihirbaz değilim' diyor. Çok hoşuma gitti" dedi.


Senin için hazırladığımız haberler