Rıdvan Dilmen neden yayınlanmadı, TRT Spor'dan ayrıldı mı? %100 Futbol

Orhan Gülek
14.02.2022 - 20:42 | Son Güncellenme: 14.02.2022 - 20:55

TRT Spor'da Rıdvan Dilmen'in %100 Futbol programı Beşiktaş maçından sonra yayınlanmadı. Peki %100 Futbol yayından mı kalktı, Dilmen TRT'den ayrıldı mı neden? İşte detaylar...

Rıdvan Dilmen neden yayınlanmadı, TRT Spor'dan ayrıldı mı? %100 Futbol

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 25. haftanın kapanış mücadelesinde Adana Demirspor ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. TRT Spor ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programının bu hafta yayınlanmaması ise dikkat çekti.

Kanalın sponsoru Rıdvan Dilmen'den rahatsız

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in kanalla yolları ayırdığı ve sezonun geri kalanında ekranlarda olmayacağı öne sürüldü. Son olarak geçtiğimiz günlerde Gazeteci İsmail Er sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, %100 Futbol programına sponsor olan firmanın sahibi hakkında Rıdvan Dilmen'in bazı ifadeler kullandığı ve bu durumdan rahatsız olan firmanın sponsorluktan çekilmesi sonrası TRT'nin de ünlü yorumcunun işine son verdiğini belirtti.

"Ne kadar çok ah aldı"

Er, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Şeytan, TRT Spor programında sponsor şirketin sahibi hakkında sağda solda dedikodu yapınca duyulmayacağını sanmıştı, Sponsorluktan çekildiği için TRT’de şeytanı kapı önüne koydu 2 gündür TRT’da yok! Şeytan’a ne kadar çok ah aldığını, varsa bir dostu anlatsın. Yok ki?”

İlgini Çekebilir
Adana'da Beşiktaş için ilklerin gecesi
Habere Git

Rıdvan Dilmen'in maaşı ne kadar?

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in TRT'den yıllık 8,5 milyon TL, aylık ise 710 bin TL maaş aldığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili TRT'den yalanlama gelirken; Dilmen de şu ifadeleri kullanmıştı:

"TRT’de 3. yılım toplamda. 1 TL para almadım. Almayı da düşünmüyorum. Çünkü ben ekmeğimi yedim çok şükür. Yalanlarla, iftiralarla olmaz. Sözleşmem de yok. Sağ olsunlar beni bu ekranda görmek istediler, hem kurum, hem vatandaş"

İşte Gazeteci İsmail Er'in Rıdvan Dilmen ile ilgili tweeti

Senin için hazırladığımız haberler