Rıdvan Dilmen : "Nefret ettiğim şeyi Icardi yaptı"

Cem Ergün
26.05.2024 - 23:48 | Son Güncellenme: 27.05.2024 - 12:45

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, 24'üncü şampiyonluğuna ulaştı. Sarı-Kırmızılıların performansını TV 8.5'ta yayınlanan %100 Futbol'da Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen : "Nefret ettiğim şeyi Icardi yaptı"

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in son haftasında Galatasaray, deplasmanda Konyaspor'u Mauro Icardi'nin (2) ve Berkan Kutlu'nun golleriyle 3-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Kırmızılıların Arjantinli yıldızı Mauro Icardi hakkında Rıdvan Dilmen açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluğun mimarlarından oldu

Mauro Icardi, bu sezon Galatasaray'ın hücumdaki en etkili silahı oldu. Attığı gollerle Sarı-Kırmızılıları taşıyan Icardi, son olarak Konyaspor karşısında da 2 gol kaydetti ve şampiyonluğun mimarlarından biri oldu.

Gol krallığında zirvede

Arjantinli golcü ayrıca Galatasaray formasıyla bu sezon Süper Lig'de gol krallığında zirvede yer aldı. Icardi bu sezon ligde 25 gol atmayı başardı.

Sarı-Kırmızılıların en golcüsü

Mauro Icardi bu sezonu ise toplamda 47 maçta attığı 32 gol ve 12 asistlik performansıyla tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Okan Buruk büyük iş başardı. Ziyehc, Zaha ve Tete nerede bu arkadaşlar?"
Habere Git

"Nefret ettiğim şey..."

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi hakkında şu sözleri sarf etti: "Nefret ettiğim şey. 'İsterse yener' derler ya. Icardi diye bir futbolcu var. İstedi, yendi. istedi, attı. Arkadaşlarına liderlik yaptı. Ne oldu da geçen haftadan bu yana bu futbolcu bu hale geldi? Rakip de önemli ama istemek de var. Icardi'nin o günkü ve bugünkü performansına baktığımızda çok farklı olduğunu görüyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler