Rıdvan Dilmen: Okan Buruk'un oynattığı futbolu Türkiye'de oynatan olmadı

Burak Alaca
09.11.2023 - 01:50 | Son Güncellenme: 09.11.2023 - 02:05

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın deplasmanda Bayern Münih'e 2-1 mağlup olduğu karşılaşmayı değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Okan Buruk'un oynattığı futbolu Türkiye'de oynatan olmadı

AJANSSPOR-HABER

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen temsilcimiz Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 2-1 mağlup olduğu karşılaşmayı Sports Digitale YouTube kanalında yorumladı.

"Davies'in sarı kart görmesi gerekiyordu"

Maçın 19. dakikasında sarı kart gören Bayern Münih'li yıldız Alphonso Davies'in maçın ilerleyen bölümünde ikinci sarıyı da görmesi gerektiğini söyleyen Dilmen "Davies’e ikinci sarı kartı göstermemesi için hiçbir sebep yoktu. Tartışmasız ikinci sarı karttan Davies’in atılması gerekiyordu." dedi.

"Galatasaray ikinciliği alabilecek potansiyelde oyunlar oynadı"

Galatasaray'ın hem Bayern Münih hem de Manchester United maçlarında iyi oyunlar oynadığını dile getiren yorumcu "Galatasaray, ikinciliği alabilecek potansiyelde oyunlar oynadı. Hem Bayern maçları hem de Manchester United maçında " dedi.

İlgini Çekebilir
Aslan'ın gücü yetti, nefesi yetmedi!
Habere Git

"Okan Buruk'un oynattığı futbolu Türkiye'de oynatan olmadı"

Okan Buruk'un şu ana kadar Türk futbolunda alışılagelmişin dışında bir futbol oynattığını belirten Rıdvan Dilmen "Okan Buruk’un oynattığını Türkiye’de daha önce oynatan olmadı. Okan Hoca, çok farklı bir şablonla rakiplerine meydan okuyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler