Rıdvan Dilmen özür diledi

30.05.2021 - 14:27 | Son Güncellenme: 30.05.2021 - 17:05

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Altınordu'dan özür diledi. Peki Rıdvan Dilmeden neden özür diledi? İşte yanıtı ve detaylar...

Rıdvan Dilmen özür diledi

AJANSSPOR-HABER 

Geride bıraktığımız aylarda spor yorumculuğunu bıraktığını açıklayan Rıdvan Dilmen, TFF 1. Lig'de mücadele veren ve Spor Toto Süper Lig'de yükselmenin kapısından dönen Altınordu ile ilgili bir paylaşım yaptı. Dilmen, Altınordu yönetimi ve teknik heyetinden özür diledi. Detaylar haberde...

Rıdvan Dilmen Altınordu'dan özür diledi

Altınordu, Altay ile Spor Toto Süper Lig'de yükselme mücadelesi vermiş ve rakibine 1-0 kaybederek bu fırsatı kaçırmıştı. Rıdvan Dilmen, kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan'dan ve Hüseyin Eroğlu'ndan özür diledi. 

"Tabela futbol adamlığı yaptığımız hatırlattınız"

Dilmen, Altınordu'dan özür açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"Sayın Altınordu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özkan ve Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'na;

Bugünkü sitem dolu açıklamanızı okudum. Açıkçası ben de üstüme aldım. Cumhuriyet'imizin kuruluş tarihine denk gelen Altınordu Kulübü'nün; yıllar önce başlattığı futbol tarihimizin en önemli devrimine yeterli şekilde sahip çıkmayarak (kaldı ki istediğiniz sadece masumane bir tebrik), aslında tabela futbol adamlığı yaptığımı hatırlattınız. Kendi adıma sizler nezdinde tüm sporcularınızdan ve çalışanlarınızdan özür dilerim. Allah yolunuzu açık etsin." 

RIDVAN DİLMEN SPOR YORUMCULUĞUNU NEDEN BIRAKTI? OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

"Bu topraklar hep böyle kahpe ve nankör mü olacak?"

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Altay maçının ardından düzenlediği basın açıklamasında çarpıcı ifadeler kulanmıştı. Özkan, "Yıllar önce Aykut Kocaman'ın çıkışını hatırladım. 2'ncilere hiç mi yer yok? Bu topraklar hep böyle kahpe ve nankör mü olacak? Altay, Süper Lig'de. Allah yollarını açık etsin. Bir de Altınordu'nun misyonunun hakkını ver" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler