Rıdvan Dilmen: ''Penaltı verip sarı kart göstereceksin''
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Rıdvan Dilmen: ''Penaltı verip sarı kart göstereceksin''

Son 5 Haber

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Aston Villa'da şok sakatlık

Video | Carlo Holse'den şık gol: Kaleci çaresiz kaldı!

Galatasaray - Kocaelispor maçının VAR hakemi belli oldu

Fenerbahçe ile Gaziantep FK, Süper Lig'de 15. kez karşılaşacak

Taçsız Kral Metin Oktay kabri başında anıldı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesini yorumladı.
Dilmen'in değerlendirmelerinden satır başları şu şekilde:

'VAR, niye var?'
Kararı insan veriyor, alet vermiyor. Korner attırmayacaksın Erzurumspor’a, penaltı verip sarı kart göstereceksin. Hem sen bakıyorsun, hem Riva’daki hakemler bakıyor. Bu pozisyonu tartışmıyorum. Oyuncu rakibini çekmeyecek. VAR, niye var? Hakem pozisyonu göremeyebilir diye...Sizin standartlarınıza göre bu pozisyon penaltı değilse hakemlik hatası yapıyorsunuzdur.
'Fatih Terim teşhisi koymuş ancak tedaviye yanlış yerden başlamış'
Maç sonrası toplantılara baktığımız zaman ligde lider olmasına rağmen en mutsuz olan Fatih Terim. Kendisi istediği kadroyu kriterler nedeniyle kuramadı. Trabzonspor ve Akhisarspor maçlarından sonra hoca kesin bir karar almış. Porto karşısına çıkacak orta sahanın Fernando, Donk ve Ndiaye olabileceğini söyleyebilirdim. Ndiaye’nin cezası var ama bu tip bir orta saha kullanacaktır Fatih Terim teşhisi koymuş ancak tedaviye yanlış yerden başlamış.

'Hakemin en büyük hatası sarı kart ve penaltıyı değerlendirmemesi oldu'
Hakemin en büyük hatası sarı kart ve penaltıyı değerlendirmemesi oldu. Onun dışında gördüğünü çaldı. Fatih Terim’in en beğendiği oyuncu Serdar Aziz’dir. Bugün çok önemli hatalar yaptı. Fatih Terim’in birinci stoperi bence Serdar Aziz’dir. Bugün Mariano’nun oynama sebebi ise Linnes’e Porto maçın forma verilecek olması.
'Ömer Bayram’ın defansif zaafları var'
Ömer Bayram ofansif bir oyuncu, savunması iyi değil. Uzun top atabilir, sıfıra inebilir. Ancak yarın bir maçta Nagatomo oynayamayacak olursa, hoca Ömer Bayram’ı değil yine Linnes’i oynatır. Ömer Bayram’ın defansif zaafları var.

'UEFA kendisi ile ters düştü'
Federasyonlarımızı bireysel anlamda kandıran başka federasyon başkanları olmuş. Konuştuklarında olumlu deyip arkalarından işe çevirenler olmuş. UEFA kendisi ile ters düştü. Dünyanın sonu değil, biz güçlü bir ülkeyiz. Futbolda da bir aşama kaydetmemiz ve Milli Takım düzeyinde yukarılarda olmamız gerekiyor. Eski sporcuların ve yeni bırakan sporcu kardeşlerimizin vizyonlarından federasyonun yararlanması gerekiyor.

Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Aziz Yıldırım - Acun Ilıcalı krizi büyüdü! İhraç dilekçesi verildi

Trabzonspor, PSG'nin eski teknik direktörü Laurent Blanc'ı istiyor

Galatasaray'da Osimhen kararı! Trabzonspor maçında oynayacak mı?

Fenerbahçe'de Marco Asensio’nun dönüş maçı belli oldu!

Konyaspor'da Adil Demirbağ'ın Trabzonspor maçı öncesi yaptığı konuşma ortaya çıktı: "Zoruma gidiyor"

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Aston Villa'da şok sakatlık

Flaş Salah yorumu! "Ülkemizi emeklilik ikramiyesine dönüştürmek isteyenler..."

Video | Carlo Holse'den şık gol: Kaleci çaresiz kaldı!

Galatasaray - Kocaelispor maçının VAR hakemi belli oldu

Konyasporlu Deniz Türüç, Trabzonspor maçının ardından TFF temsilcisiyle tartıştı!

VİDEO | Suudilerden çirkin tezahürat! "Umarım yaptıklarından sonra namaz kılmazlar"

Salih Özcan: "Her sene adım geçti... Tam zamanında olmuş"

Göztepe ilk 5 haftada galibiyetle tanışamadı

Galatasaray - Kocaelispor maçı ne zaman, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler, sakat ve cezalılar

Taçsız Kral Metin Oktay kabri başında anıldı
