Rıdvan Dilmen, Giresunspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası Jorge Jesus'a İsyan Etti

Burak Alaca
07.05.2023 - 19:25 | Son Güncellenme: 07.05.2023 - 23:40

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Giresunspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Jorge Jesus'u eleştirdi.

Rıdvan Dilmen, Giresunspor-Fenerbahçe Maçı Sonrası Jorge Jesus'a İsyan Etti

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda oynadığı Bitexen Giresunspor maçının ilk yarısını 1-0'lık üstünlükle tamamladı. Devre arasında usta yorumcu Rıdvan Dilmen, TV 8,5 ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında ilk 45 dakikayı değerlendirdi.

"Fenerbahçe beraberlik lüksü olmayan bir maça çıktı"

Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek için bu maçta puan kaybetme lüksü olmadığını ifade eden Dilmen "Fenerbahçe bugün beraberlik lüksü olmayan bir maça çıktı ve bu çoşku ile tek kale başladı. Rakibine ilk yarı itibariyle hemen oyunda üstünlüğü kurdu Fenerbahçe. hemen ehemn hiç tehlike yaşamadı." dedi.

"Hocanın bunu istediğini düşünmüyorum"

Fenerbahçe'nin ilk yarıda oynadığı oyundan Jorge Jesus'un memnun olmayacağını dğşünen Dilmen "Savunmasız takıma karşı 6-7 kişi hücum yapmak istedi Fenerbahçe, hocanın tarzı bu. Jesus muhtemelen devre arası takıma, 'Ya neden geri çekiliyorsunuz?' diyecektir. Hocanın bunu istediğini düşünmüyorum." dedi.
 

İlgini Çekebilir
Fener'e Giresun'dan ağır darbe
Habere Git

"Jesus devre arası düdüğünü bekledi"

Teknik direktör Jorge Jesus'un üst üste gelen Giresunspor akınlarının ardından devre arasını beklediğini düşünen yorumcu "Giresunspor devrenin sonunda üst üste şutlar atmaya başladı. Devre arası düdüğü, Jesus'un beklediği düdüktü. Sarı kartı olan İsmail'in yerine Crespo girebilir. Aynı zamanda kontrataklar için Arda'nın yerine de Emre girebilir." dedi.

"Psikologları, kardiyologlar zengin ettik"

Fenerbahçe taraftarının yıllardır yaşadığı hayal kırıklığına vurgu yapan Dilmen "Taraftarlar Fenerbahçeyi çok sever ama Fenerbahçe'nin uzun yılllarda bende dahil olmak üzere taraftarları; kardiyologlara, psikologları zengin ettik. Hem sağlığımızı kaybettik. Daha 4-5 gün önce Sloukas bir savuruyor, haydi çok şey bitiyor." dedi.

"Kardeşim nasıl şampyion olacaksınız"

Jorge Jesus'un her maç tüm değişiklik haklarını kullanmasına parantez açan Dilmen "Fenerbahçe, Jesus ile çıktığı 49 resmi maçın hepsinde 5 oyuncu değişkliği yapmış. Kardeşim, nasıl şampiyon olacaksın sen? Devamlı 5 kişi değiştirmek zorunda mısın?" dedi.

İlgini Çekebilir
BATSMAN dönüyor
Habere Git

"Zemine mi girdi bu oyuncular?"

Fenerbahçe orta sahasının maç içerisinde pasif kaldığını düşünen yorumcu "Takımın kalbi orta sahadır. Galatasaray, Beşiktaş orta sahayı çabuk geçen takımlar. Fenerbahçe'nin orta saha oyuncularını maç içinde göremiyorsunuz. 'Zemine mi girdi bu oyuncular?' diyorsunuz." ifadelerini kullandı.

"Her hafta böyle olmak zorunda mı?"

Fenerbahçe maçlarında son anların sürekli olarak hareketli geçmesini değerlendiren Dilmen "Her hafta Fenerbahçeliler son dakikalara böyle girmek zorunda mı? Önceki galibiyet serisinde de övülecek değil yerilecek şeyler vardı. Çekirge gibi sıçrıyordu. Türkiye Ligi'nin bir gerçeği var; 3-4 yıldız oyuncu ile şampiyon olursunuz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler