Rıdvan Dilmen, Rizespor-Beşiktaş maçında yaşanan VAR hatasını açıkladı

08.04.2019 - 18:54 | Son Güncellenme: 08.04.2019 - 21:54

Rıdvan Dilmen, Rizespor-Beşiktaş maçında yaşanan VAR hatasını açıkladı

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan spor programında Çaykur Rizespor - Beşiktaş karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü spor yorumcusu Rizespor - Beşiktaş maçı hakkında neler söyledi? 

Dilmen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

İki takımı da tebrik etmek lazım. Bir dakika gözümüzü ayıramadık. Maçta her an her şey olabilir.  Her iki takımda kazanır gibi başladı. Bir kere zemin muazzam. Rizespor'da devre arası yaptığı transferler güçlendi. Okan hocayla müthiş bir ivme yakaladılar.

Beşiktaş için kolay gözükmeyen Rize takımı ilk 5'e girecek şekilde mükemmele yakın top oynuyor ve hızlı oynuyorlar.  Her yönüyle iki takımda bize zevk veren bir maç olduç Rizespor kazanırsa beşinciliğe geliyor.

Mustafa Çulcu'yu aradım  3 ve 4. golde VAR'a neden gidilmediğini sordum. 3. gol ve 4. golde neden VAR'a gidilmemesinin sebebi VAR'ın bozulduğunu söyledi. Hakemlerin de kararına saygı duymak lazım bu durumdayken. Şenol Güneş, milli takım ile anlaşmasının ardından ligde 3'te 3 yaptı. Hoca son 2 maçtır müthiş teknik direktörlük yapıyor. "

Ljajic, frikik kullanmadan önce topun ıslaklığını kontrol etti ve topu kurutup o mükemmel vuruşu yaptı. Talisca'dan daha farklı bir oyuncu profili çıktı karşımıza. Oğuzhan düşüş gösterirken Ljajic üstüne koyarak devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler