Rıdvan Dilmen, TFF'ye Başkan Adayılığı Hakkında Açıklama Yaptı

Orhan Gülek
01.06.2023 - 17:16 | Son Güncellenme: 01.06.2023 - 18:43

Ünlü spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, hakkında çıkan "TFF başkanlığına aday oluyor." haberlerine sosyal medyadan cevap verdi. İşte detaylar...

Rıdvan Dilmen, TFF'ye Başkan Adayılığı Hakkında Açıklama Yaptı

AJANSSPOR - HABER

Son dönemde adı TFF başkanlığı için geçen Rıdvan Dilmen, böyle bir düşüncesi olmadığını açıkladı.

Ünlü spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hakkında son dönemde çıkan TFF başkanlığı ve yöneticiliği haberlerinin gerçek dışı olduğunu ifade etti.

"Ben de sezonu kapadım ve tatile çıktım"

Söylentilerin tamamen spekülasyon olduğunu belirten Dilmen, "Merhaba arkadaşlar, sezon hemen hemen bitti. Ben de sezonu kapadım ve tatile çıktım. Dolayısıyla çok önemli bir konu olmazsa yorum yazamayacağım. Bazı yerlerde, bazı şeyler konuşulup yazılıyor. Ben, kendimle ilgili bir gelişme olursa, siz değerli takipçilerimle paylaşırım. TFF Başkanlığı veya TFF Yöneticiliği gibi söylentiler tamamen spekülasyon ve gerçek dışıdır." dedi.

İlgini Çekebilir
111 Mehmet Büyükekşi
Habere Git

"Futbol oyununu konuşmaya devam edeceğim"

TFF seçimleriyle hiç bir ilgisinin olmadığının altını çizen Dilmen, "Ben, futbolu çocukluğumdan beri OYUN olarak gördüm. Rabbim de bana ödül olarak yetenek verdi. Önce sporcu, şimdi de futbol yorumcusu olarak hayatıma şükrederek ve mutlu şekilde devam ediyorum. Dolayısıyla TFF seçimleriyle uzaktan, yakından bir ilgim yoktur; ilgisi ve beklentisi olanların sorunudur. Ben, Allah nasip ederse sizlerle ekranlarda ve bu sayfamda futbol oyununu konuşmaya devam edeceğim. Tüm futbolseverlere BARIŞ içinde günler dilerim. Sağlıklı günler..." ifadelerini kullandı.

TFF'de başkan adayları netleşiyor

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu’nun 22-23 Haziran’da yapılacak seçimi öncesi başkanlık için kulisler hareketlendi.

Aday olacağını açıklayan mevcut başkan Mehmet Büyükekşi, 2. ve 3. lig kulüpleriyle görüşüp destek istiyor. Ancak özellikle Süper Lig kulüplerinin büyük bölümü, bu sezon yaşanan hakem hataları nedeniyle Büyükekşi’ye henüz destek vermiş değil.

Çebi, TFF başkanlığına aday olmayacak

Kulislerde adı başkanlık için geçen en güçlü isim Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise iddiaları net bir dille yalanladı.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Çebi, "Bu haberleri kimlerin çıkardığı bilmiyorum. İyi niyetli olarak bizleri o makamlara yakıştıranlar da olabilir. Ama dediğim gibi şu an için böyle bir düşüncem yok." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler