Rıdvan Dilmen: Trabzonspor'a şirin gözükmek için atadılar

04.11.2023 - 22:11 | Son Güncellenme: 04.11.2023 - 22:31

Usta Yorumcu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de Trabzonspor'un deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Trabzonspor'a şirin gözükmek için atadılar

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Trabzonspor'a 3-2 amğlup oldu ve sarı lavcivertlilerin ligdeki 10 maçlık galibiyet serisi son buldu. Maç sonunda  usta yorumcu Rıdvan Dilmen, TV 8.5 ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında karşılaşmayı değerlendirdi.

"Türkiye'deki futbol iklimi bu!"

Karşılaşmanın hakemi Zorbay Küçük'ü eleştiren Rıdvan Dilmen “Zorbay Küçük, Uğurcan Çakır’ı 5. dakikada uyarıyor sana sarı kart veririm diyor ama 90+8’de sarı kartı veriyor. Türkiye’de futbol iklimi bu!" dedi. 

"Trabzonspor'a şirin gözükmek için atadılar"

MHK derbi maçı için hakem atamalarının iyi niyetle yapmadığına vurgu yapan Dilmen "Bir önceki sezondaki Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi Zorbay Küçük'ü yine bu maça atadılar! O da yetmedi, bir önceki maçın VAR hakemi Mete Kalkavan'ı Trabzonspor'a şirin gözükmek ve Fenerbahçelilerin de gözünün içerisine sokarcasına bu maça atadılar!” dedi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye: Balık için teşekkürler
Habere Git

"Tadic'i Bulgaristan'a götürmedi"

İsmail Kartal'ın UEFA Konferans Ligi'nde oynanacak Ludogorets maçında rotasyon yapması gerektiğini söyleyen yorumcu “Ludogorets maçında rotasyon yapılmalı.Benden İsmail Hocaya bir tavsiye Tadic’i Bulgaristan’a götürme hocam!” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler