Son Dakika | Rıdvan Dilmen TRT Spor'a Çıkacak Mı?

Salim Manav
12.02.2022 - 11:40 | Son Güncellenme: 12.02.2022 - 13:48

Gazeteci İsmail Er, TRT'nin Rıdvan Dilmen'le yolları ayırdığını iddia etmişti. Peki TRT Spor'da yayınlanan %100 Futbol programı bu hafta yayınlanacak mı? Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Rıdvan Dilmen TRT Spor'a Çıkacak Mı?

AJANSSPOR HABER

TRT Spor'da yayınlanan %100 Futbol programı geçtiğimiz hafta yayınlanmadı.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in yer aldığı %100 Futbol programının yayından kaldırıldığı iddia edildi. 

Gazeteci İsmail Er, TRT'nin Rıdvan Dilmen ile yollarını ayırdığını belirtti.

Sponsor firmayı eleştirdi iddiası

Er, sosyal medya hesabı Twitter'da %100 Futbol programına sponsor olan firmanın sahibi hakkında Rıdvan Dilmen'in bazı ifadeler kullandığı ve bu durumdan rahatsız olan firmanın sponsorluktan çekilmesi sonrası TRT'nin de ünlü yorumcunun işine son verdiğini belirtti.

Er, sosyal medyadan paylaştı

İsmail Er, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Şeytan, TRT Spor programında sponsor şirketin sahibi hakkında sağda solda dedikodu yapınca duyulmayacağını sanmıştı, Sponsorluktan çekildiği için TRT’de şeytanı kapı önüne koydu 2 gündür TRT’da yok! Şeytan’a ne kadar çok ah aldığını, varsa bir dostu anlatsın. Yok ki?"

İşte o tweet:

Yayın akışında 'Futbol Gecesi' var

İsmail Er'in paylaşımından sonra geçtiğimiz hafta %100 Futbol programı TRT Spor'da yayınlanmadı. TRT'den henüz konuyla ilgili açıklama yapılmazken yayın akışındaki detay dikkat çekti.

TRT'nin resmi internet sitesi trt.net'ten paylaşılan yayın akışında %100 Futbol'nun saat diliminde Serkan Yetkin, Nihat Kahveci, ve Alp Pehlivan'ın yer aldığı Futbol Gecesi programı yer aldı.

Rıdvan Dilmen, TRT'den ne kadar maaş alıyordu?

Rıdvan Dilmen'in yıllık 8,5 milyon TL, aylık ise 710 bin TL maaş aldığı iddia edilmişti. Konuyla ilgili TRT'den yalanlama gelirken; Dilmen de şu ifadeleri kullanmıştı:

'1 TL para almadım'

"TRT’de 3. yılım toplamda. 1 TL para almadım. Almayı da düşünmüyorum. Çünkü ben ekmeğimi yedim çok şükür. Yalanlarla, iftiralarla olmaz. Sözleşmem de yok. Sağ olsunlar beni bu ekranda görmek istediler, hem kurum, hem vatandaş"

Senin için hazırladığımız haberler