Rıdvan Dilmen Hatayspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi

Feride Kara
24.10.2022 - 21:01 | Son Güncellenme: 24.10.2022 - 22:09

Spor Toto Süper Lig'de Hatayspor ile Beşiktaş karşı karşı gelirken maçı TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen değerlendirdi...

Rıdvan Dilmen Hatayspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi

Hatayspor ile Beşiktaş karşı karşı gelirken maçı TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol programında Rıdvan Dilmen değerlendirdi.

Üst üste pozisyonlarla maç 3-0'a gelebilirdi

Dilmen "Vodafone Park'tan daha güzel bir zemin buldu Beşiktaş pas zamanlaması güzel bir golle öne geçti. 20-25 dakika baskılı bir futbol oynadı. Üst üste pozisyonlarla maç 3-0'a gelebilirdi. Beşiktaş sonrasında oyunu tuttu. Weghorst arkadaşlarına gelerek yardım edebiliyor. Beşiktaş'ın özelliği bir atarsa iki üç bulabiliyor.

Ismael oyun iyi giderken kurcalıyor

Kanat bindirmeleri baya oldu. Delle Ali çok orta sahaya gelemedi. Tam N'Koudou'luk bir maçtı. İkinci yarı oyuna girebilir. Ama özellikle ilk 20 dakika Beşiktaş'ı çok beğendim. Delle Ali ve Gedson değişikliği gelebilir. Şu an bir değişiklik görünmüyor.  Maç kazanılırsa değişiklikler tam oturdu diyoruz. Ama Ismael oyun iyi giderken kurcalıyor ve sistem değişikliğiyle işler kötü gidiyor. Bunu yapmaması lazım. Gedson değişikliği olabilir ama skora bağlı daha çok. İlk yarı itibariyle beğenmedim Hatay takımını. 5 gol atmış 10 maçta Hatay reaksiyonları olmayan bir takım ama Volkan Demirel bunları geliştirecektir. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray Beşiktaş'tan copy-paste yaptı!
Habere Git

Kendi kendine beni gönderin diyor Valerien Ismael

Kendi kendine beni gönderin diyor Valerien Ismael. Üç değişiklik birden yapıyor ve oyununda hiçbir problem yokken. 4-2-4'e dönen Ismael neden döndü anlamadım. Weghorst sağa geçti onun merkezde olması lazım ne işi var orda. Volkan Demirel elinden geleni yaptı. Rakip takım teknik direktörü de yardımcı olunca maçı aldı. Salih neden değişti onu anlamadım. Çok büyük bir problem. 

Aheste aheste attı Hatayspor son golü

Bu maçta oyuna ortak eden rakibini Valerien Ismael'dir. Bir davetiye gönderdi Hatayspor'a rakibi de bunu çok iyi kullandı. Dört forvetle oynamak maçı kazandırmak hatta bazen kaybettirir. Son yirmi dakika Beşiktaş bir buçuk orta saha ile oynadı. Josef bitmişti. Aheste aheste attı Hatayspor son golü. 

Senin için hazırladığımız haberler