Rıdvan Dilmen'den Abdullah Avcı sözleri: 'Medyadan etkileniyor'

14.09.2019 - 22:05 | Son Güncellenme: 15.09.2019 - 01:05

Rıdvan Dilmen'den Abdullah Avcı sözleri: 'Medyadan etkileniyor'

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Gazişehir Gaziantep - Beşiktaş maçını yorumladı. 

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Beşiktaş, iki deplasmanda toplam 6 gol yedi. Puan alamadı. Kendi sahasında 1 maç kazandı. 3-0 kazandığı maçı da 25 dakikalık bir oyunla aldı. Benim manşetim 'Kör dövüşü'. Rezil futbol kalitesi. Karius, 4. uzatma dakikasında rakip kaleye gitti. Maçın bitmesine 5 dakika kala kaleci çıkıyorsa, doğru bir şey yoktur zaten.

Beşiktaş kadrosunda erozyon oldu. Kadroda bir takım değişiklik yapılabilir fakat kadronun omurgası korunmalıydı. Çekirge 1 sıçradı, 2 sıçradı, 3. de sıçrayamadı ve teknik direktör değişikliği oldu. Kaleyi gördüğünde bombalayan Talisca, yılan gibi golcün Aboubakar, taş gibi stoper Marcelo yok. 10-15 gol aşağısına düşmeyen kanat Babel yok. Beşiktaş yerine bu kaliteyi almayınca ne bekliyor ?
Bunları dile getirmek ne kadar doğru bilmiyorum ama kulüp personellerinin maaşlarını alamaması Quaresma'nın çekinin karşılıksız çıkması... Türk kulüplerinin hali bu durumda. Dün Türk Telekom Stadyumu'nda Linnes vardı, 12 ay boyunca bu oyuncu maaş alacak! Bu durum yönetimsel hatalar... 

Dorukhan Toköz tesadüf eseri çıkmıştır. Kimse beni kandırmasın! Dorukhan, Eskişehirspor'dan gelirken kimsenin haberi yoktu! Trabzonspor'da da oyuncular yokluktan şans buldu. Abdulkadir Parmak 2 sezon önce Adana Demirspor'da kiralık oynuyordu, kimse bilmiyordu. Bazı zorunluluklar size yeni oyuncular çıkartabilir. Bizim kulüplerimizde öyle durum yok! Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Hani yetkililer kulüplerimize kriter getireceklerdi. Ben de dahil futbolla ilgili insanlar yöneticilerin ekonomik limiti aşdığında alacağı yaptırımı biliyor mu? Yok... 

Quaresma, Kasımpaşa'ya gitti, Medel de Bologna'ya gitti, Juventus'a gitmedi. Bana sorsanız yüz defa Beşiktaş derim. Abdullah Avcı'nın artık ideal kadroyu belirlemesi lazım. Biz artık sistemini bilmeliyiz. 

Fenerbahçe küme düşme potasındayken bir kez olsun "Ali Koç istifa" sözleri duydunuz mu? Abdullah Avcı, şu anda tartışılan bir başkanla çalıştığı için Ersun Yanal'a göre dezavantajlı bir konumda.

Burak Yılmaz her oyuncu gibi top oynamayı çok seviyor. Ben hayatta hiçbir şeyi yargılamam. Burak, topla oynamanın sıkıntısını yaşıyor. Abdullah Avcı saydığımız isimlerin kadrosunda olmasını ister. Avcı'nın yerinde yabancı bir teknik direktör olsa 'İstediğim oyuncular alınmadı' der ve tazminatını alır gider. Abdullah Avcı medyadan çok etkileniyor... Oyun sistemini değiştirme hocam!  

Senin için hazırladığımız haberler