Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş ve şampiyonluk yorumu!

15.05.2021 - 23:51 | Son Güncellenme: 15.05.2021 - 23:56

Geride bıraktığımız haftalarda yorumculuğa veda eden Rıdvan Dilmen, sosyal medyadan Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutladı. Neler söyledi? İşte yanıtı...

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş ve şampiyonluk yorumu!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 42. ve son haftasında Beşiktaş deplasmanda Göztepe ile karşılaştı ve rakibini 2-1 yenerek sezonu şampiyon bitirdi. Beşiktaş'ın elde ettiği 16. şampiyonlukla ilgili Rıdvan Dilmen bir paylaşımda bulundu. 

Dilmen'den Beşiktaş'a tebrik

Dilmen, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 16. kez mutlu sona ulaşan Beşiktaş'ı tebrik edip başarı diledi.

"Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dilerim"

Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş'ın şampiyonluğunu, yönetimini, Sergen Hoca ve ekibini, oyuncularını ve tüm taraftarlarını kutlarım. Şampiyonlar Lig'inde başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. 

Yorumculuğa veda etmişti 

Eski futbolcu yorumcu Rıdvan Dilmen, yorumculuk görevini bıraktığını sosyal medya hesabından açıkladı. Dilmen, "Yakın zamanda; bana ve aileme yapılan iftira dolu bu kampanyanın aktörlerini, asıl amaçlarının şahsım üzerinden halkı kin ve nefretle kutuplaştırmak olduğunu, tetikçilerini ve azmettiricilerini bilgi ve belgelerle tek tek ifşa edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini de kullanmıştı. 

AHMET ÇAKAR'DAN DİLMEN'E OLAY SÖZLER: AYIYLA DANSA KALKARSAN... HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Senin için hazırladığımız haberler