Rıdvan Dilmen'den flaş Mesut Özil iddiası: ''Barcelona istiyor!''

Ali Bozkurt
22.11.2021 - 19:35 | Son Güncellenme: 22.11.2021 - 20:00

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin yıldız ismi Mesut Özil hakkında, katıldığı bir YouTube programında çarpıcı bir iddiada bulundu. İspanyol devi Mesut Özil'i istiyor dedi. İşte detaylar...

Rıdvan Dilmen'den flaş Mesut Özil iddiası: ''Barcelona istiyor!''

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray, kendi evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Nef Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe, 2-1 galip tamamladı. Karşılaşma sonrası Rıdvan Dilmen, Sports Digitale'de Mesut Özil ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, ''Barcelona, Mesut Özil'i istiyor ama Mesut ayrılmak istemiyor.'' ifadeleri kullandı.

 

BARCELONA, MESUT'U İSTEDİ

Barcelona'nın Sportif Direktörü Eric Abidal'in Mesut'u aradığını birebir kendisinin bildiğinin söyleyen Dilmen, ''Barcelona, Mesut Özil'i transfer etmek istiyor. Orada biraz transfer problemi var. Finansal Fair Play... Eric Abidal'in Mesut'la ilgilendiğini ve aradığını ben biliyorum, yanındaydım zaten. Barcelona'nın düşündüğü bir oyuncuyu biz oynatamadık bugüne kadar, verim alamadık. Katar diyorlar ya asla gitmedi transfer görüşmesine. Bir tane ciddi isteyen kulüp oldu, o da Barcelona.'' ifadelerini kullandı.

Mesut Özil ayrılmak istemiyor

Mesut Özil'in Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünmediğine söyleyen Dilmen, ''Burası Fenerbahçe. Mesut Özil de çok önemli bir değer. Oynaması da lazım ama Mesut da hayata şöyle bakıyor, benim de çok hoşuma gidiyor. Fenerbahçe'yi o kadar çok seviyor ki... Sevmeli de biz çok büyük bir kulübüz. Mesut'un da 30'lu yaşları geçti artık. Geldiği kulüp de Fenerbahçe. Emin olun Real Madrid'ler, Arsenal'ler falan var ama burayı aynı kapasitede görüyor. Mesela ben diyorum ki: iyi bir transfer teklifi... 'Aman hocam, sakın' diyor. 'Ben futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istiyorum' diyor. Onun için Mesut da bu kulübün, formanın kıymetini bilecek.'' ifadelerini kullandı.


 

''FENERBAHÇE, 2011'DE SÜRECİN DIŞINA İTİLMEK İSTENDİ, DEVAM EDİYORLAR''

Rıdvan Dilmen, 2011 sezonunda Fenerbahçe'nin sistemin dışına itilmek istediğini açıkladı. Dilmen, ''Fenerbahçe, 2011'de sistemin dışına itilmek istendi. Ben sürecin bittiğini düşünmüyorum. Hala itilmek isteniyor. Organizasyonda farklılık yok, isimler değişiyor ama benim korkum Fenerbahçe'nin bu sene de süreç dışına itilmek isteniyor. Savcılara söyledim, beni çağırım dedim. Çağırmadılar. 10 yıldır Fenerbahçe, sistem dışına itiliyor.''

Mesut Özil: ''Allah nasip etti, Fenerbahçe'me geldim''

Galatasaray derbisi sonrası Mesut Özil yaptığı açıklamada Fenerbahçe'ye geldiği için mutlu olduğunu ifade etti. Özil,  ''Ben Fenerbahçe'm ile büyüdüm. Küçüklüğümden beri maçları izlerdik özellikle derbileri seyrederdik. Allah nasip etti Fenerbahçe'me geldim, çubuklu formasını giyebildim ve burada da gol atmak beni çok çok mutlu etti.'' ifadelerini kullandı.

 

Senin için hazırladığımız haberler