Rıdvan Dilmen'den çarpıcı eleştiri: Türkiye için yeterli değil"

11.08.2024 - 16:26 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 16:33

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho hakkında çarpıcı bir eleştiride bulundu. Dilmen, "Türkiye için yeterli değil" dedi. Detaylar...

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı eleştiri: Türkiye için yeterli değil"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in birinci hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Adana Demirspor'u Edin Dzeko'nun golüyle 1-0 mağlup etti ve lige 3 puanla başladı. Bu karşılaşmanın ardından TV 100'de açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Jose Mourinho'ya eleştiride bulundu.

"Bu konuda hata etmiş oluruz"

Sezonun henüz başında olduğumuzu vurgulayan Rıdvan Dilmen, "Bizlere düşen, oyunculara en çok sabrettiğimiz zamanlar olmalı bunlar. Tempolardan, skorlardan görüyoruz bunu. 'Oyunculara zaman lazım' denir hep. Fenerbahçe'de Avrupa Şampiyonası'na gidenler de oldu, şimdi de lig başladı. Oyuncular tatil bile yapamadı. Biz bugün özelinde Fenerbahçe'yi ya da Adana Demirspor'u yorumlarsak bu konuda hata etmiş oluruz." dedi.

"Jose Mourinho tecrübeli bir teknik adam"

Rıdvan Dilmen, değerlendirmesine şu sözlerle devam etti: "Jose Mourinho tecrübeli bir teknik adam. Değişiklikleri de hep skoru tutmaya yönelik yaptı. Oyunculara ve takımlara biz milli maç arasına kadar beklememiz gerekiyor. Daha sağlıklı olur."

"Türkiye için yeterli değil"

Rıdvan Dilmen, Jose Mourinho'nun oyun planının Türkiye için yeterli olmayacağını ise şu sözlerle ifade etti: "Galatasaray ve Fenerbahçe rakibe baskıyla topu çok çabuk alıyordu. Geçen sezon en iyi yaptıkları şeyler bunlardı. Fenerbahçe'nin bu sezon rakiplerine baktığımızda topla daha rahat oynayabiliyorlar. Acaba Mourinho mu bunu istiyor bilmiyorum. Temeli böyle oturtmak istiyorsa bu Türkiye için yeterli değil."

Senin için hazırladığımız haberler